Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neesi tik kritiski noskaņots pret otru pusīti. Ja rodas kādas strīda situācijas, noteikti panāc kādu pussolīti pretī. Labvēlīgs laiks jaunu darbu meklējumiem vai maiņai. Tikai lēmumam jābūt sen nobriedušam.

VĒRSIS Dienu ieteicams pavadīt pēc iespējas mierīgāk, bez īpašas rosīšanās. Darbā viss ritēs savu gaitu, tik vien kā, priekšnieks var vēlēties pastiprināti paturēt tevi savā redzeslokā. Palīdzību lūdz kolēģiem.

DVĪŅI Būs sevi nedaudz jāiegrožo. Dzēlīgās piezīmes labāk paturi pie sevis. Labvēlīgs laiks radošajām personībām. Neļauj nevienam sabojāt tavu omu, kavēt iecerēto plānu pilnveidošanu.

VĒZIS Dari to, ko sirds vēlas! Klausi savai intuīcijai, ja tā dod padomu pārtraukt kādas attiecības vai sadarbību. Iespējams, nāksies neplānoti doties aizraujošā komandējumā, uzsākt jaunas mācības.

LAUVA Vēlēsies atrisināt grūtākos uzdevumus, ķerties pie atliktiem darbiem, aizstāvēt vājākos. Tava taisnības izjūta izpaudīsies asāk kā jebkad agrāk, iespējamie vaininieki neizbēgs soda.

JAUNAVA Labāk necīnies ar likteni, tev taču nemaz tik slikti neklājas. Šodien ieteicams vairāk atpūsties, bet konkrētu lietu uzsākšanu labāk atlikt uz citu dienu. Otrā pusīte var izrādīt greizsirdības izpausmes.

SVARI Tavu prātu var pārņemt bērnu audzināšanas jautājumi un problēmas. Iespējams, sajutīsi vēlmi savas atvasītes pamācīt kā dzīvot. Taču labāk pieej viņu palaidnībām ar sapratni un humora izjūtu.

SKORPIONS Zvaigznes iesaka veikt iekšējo inventarizāciju, apdomāt, ko turpmāk vēlies darīt, sasniegt, kas ir primārais tavā dzīvē un ko var arī atlikt. Pievērs lielāku lomu partnerattiecību jomai.

STRĒLNIEKS Varbūt jutīsies nedaudz saguris vai vienkārši nebūsi labā omā. Nav vēlams pārstrādāties, tomēr speciāli slinkot arī nevajadzētu. Vakarā liecies ātrāk gulēt, lai spētu uzkrāt spēkus rītdienai.

MEŽĀZIS Centies neņemt galvā apkārtējo piezīmes. Varbūt sajutīsi, ka tev dzīvē kaut kā pietrūkst. Daži centīsies kompensēt šo tukšumu, uzsākot vētrainu mīlas romānu, citi aktīvāk iesaistoties sabiedriskās norisēs.

ŪDENSVĪRS Patiesi piemērots brīdis, lai mācītos pacietību un piekāpību. Atturies no liekas kritikas un uzstājības. Pārāk liela rosība var izraisīt veselības problēmas, veicināt nomāktību, grūtsirdību.

ZIVIS Ieteicams mierīgi pārdomāt nesen notikušo, un no tā izrietot, pieņemt vajadzīgos lēmumus. Nevajadzētu pārāk aizrauties ar attiecību problēmu risināšanu, tas var nedaudz iedragāt tavu nervu sistēmu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu