Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Laba diena lietišķu kontaktu veidošanai, sarunām ar priekšniecību, sabiedrisku pasākumu apmeklēšanai. Tev liksies svarīgi tikties ar līdzīgi domājošiem, dzirdēt kādu sev adresētu uzslavu, komplimentu.

VĒRSIS Ieteicams taupīt nervu sistēmu. Pārāk liela darba slodze var novest pie pārguruma. Attiecībās ar bērniem, esi saprotošs un pretimnākošs. Dažāda veida pārpratumus labāk izrunāt savlaicīgi.

DVĪŅI Nedaudz apstājies, ievelc elpu un vienkārši atpūties. Paveries pagātnē, atskatoties uz paveiktajiem darbiem, apkopo spēkus jaunu profesionālo plānu realizēšanai. Izvairies uzsākt ko jaunu.

VĒZIS Mēģini izvairīties no visa veida strīdiem, saspīlējumiem, it sevišķi ar priekšniecību. Šis brīdis vairāk piemērots darbam vienatnē. Spēsi lieliski tikt galā ar analītiskajiem pienākumiem, organizatorisko pusi.

LAUVA Tev nedaudz kritiskāk jāvērtē savi gājieni. Mājinieki vēlēsies, lai vairāk laika pavadi kopā ar ģimeni. Īpaši to izjutīs Lauvas, kuras nesen iestūrējušas laulības ostā. Šodien atliec lielākus pirkumus.

JAUNAVA Šodien var nākties pastrādāt vairāk nekā parasti, bet tāpēc jau nav jāskumst, jo tavi centieni tiks godam atalgoti! Ja vien vēlēsies, spēsi lieliski koncentrēt uzmanību uz galveno, sasniegt nospraustos mērķus.

SVARI Mācēsi panākt harmoniju, saskaņu attiecībās ar apkārtējiem. Piemērots mirklis, lai risinātu saspējušus jautājumus, ieviestu lielāku skaidrību sirdslietās. Dienas izskaņā jutīsies patiesi noskrējies.

SKORPIONS Nemēģini steidzināt notikumus, esi pacietīgāks un vairāk apdomā savu turpmāko rīcību. Naudas jautājumus ieteicams kārtot pēcpusdienā, savukārt rīta pusē vari īstenot radošās ieceres.

STRĒLNIEKS Kāds var vēlēties saņemt tavu atbalstu, palīdzību. Esi labsirdīgs un dāsns. Paša profesionālajās aktivitātēs būsi pašaizliedzīgs un mērķtiecīgs, kas tikai palīdzēs bruģēt ceļu uz panākumiem.

MEŽĀZIS Neatlaidīgais darbs noteikti atalgosies ar priekšniecības atzinību, uzslavām. Taču tas šobrīd priekš tev nebūs galvenais. Vairāk uzmanību pievērsīsi draugiem un ģimenes locekļiem.

ŪDENSVĪRS Esi piesardzīgs ar darba kolēģiem, kāds no viņiem var gribēt tev ieriebt. Iespējami jauni lietišķie piedāvājumi, taču tos vēlams izvērtēt nedaudz kritiskāk. Šodien nedari neko uz karstām pēdām!

ZIVIS Iespējamas krasākas garastāvokļa svārstības. Nekritizē apkārtējos, jo arī tev pašam būs savi trūkumi. Centies aktīvāk pieslēgties saviem tiešajiem pienākumiem un uzturēt sevī pozitīvas emocijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu