Pārcelts grupas "The Neighbourhood" koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Пресс-фото

Sakarā ar Eiropas turnejas datumu maiņu, ASV grupas “The Neighbourhood” (THE NBHD) koncerts “Arēnā Rīga” tiek pārcelts no 2020. gada 10. februāra uz 2020. gada 8. decembri. Visas nopirktās biļetes ir derīgas koncerta jaunajā datumā, informē "Bravo Events". 

Grupa "The Neighbourhood” tika dibināta 2011. gadā, tomēr pirmais pilnvērtīgs albums "I Love You” tika ierakstīts tikai divus gadus vēlāk. Albums debitēja Billboard 200 albumu topa 39. vietā, bet jau dažus mēnešus vēlāk dziesma "Sweater Weather” ieguva milzu popularitāti un izvirzījās topu virsotnēs. Kolektīva dalībnieki ir bērnības draugi, viņi visi mācījās vai dzīvoja kaimiņos. Savam nosaukumam grupa izvēlējās vārda "neighbourhood” britu rakstības variantu, jo amerikāņu bija jau aizņemts.

Mūziku, kuru izpilda "The Neighbourhood” ir grūti pieskaitīt pie kāda noteikta stila. To var saukt par dark-pop vai popmūzikai tuvināto indie rock.

Žurnāls Rolling Stone raksturo grupu kā „gaisotnes pilnu” un „melanholisku”, īpaši uzsverot mūziķu emocionalitāti un ekspresiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu