Tenisa sensācijas Gaufas tēvs: Kori ļoti vēlas kļūt par Vimbldonas čempioni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kori Gaufa
Kori Gaufa Foto: EPA/Scanpix

15 gadus vecās tenisa sensācijas Kori Gaufas tēvs Korijs Gaufs izteicies, ka viņa meita ļoti vēlas uzvarēt pasaules prestižākajā turnīrā - Vimbldonas čempionātā. 

"Mēs mitināmies viesnīcā un vēlreiz pagarinājām savu uzturēšanās termiņu šeit, bet tas ir lieliski," WTA mājas lapā sacīja Gaufs. "Sākotnēji mēs rezervējām istabiņu uz nedēļu, vēlāk to pagarinājām vēl par nedēļu un tagad to izdarījām vēlreiz."

Gaufa 28 gadu laikā kļuvusi par jaunāko tenisisti, kas spējusi iekļūt šā "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā. 

"Koko (Gaufas iesauka) ļoti vēlējās spēlēt Vimbldonas čempionātā arī tā otrajā nedēļā. Viņa ļoti grib uzvarēt šai turnīrā," neslēpj talantīgās amerikāņu tenisistes tēvs. 

Gaufa cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā spēkiem mērosies ar rumānieti Simonu Halepu, kas šobrīd WTA rangā ieņem 7. pozīciju. 

"Viņa pagaidām ļoti labi tiek galā ar lielo uzmanību," teica Gaufs. "Pēc mačiem mēs nemaz nerunājam tik daudz par tenisu. Priekšā ir kārtējā spēle. Apzinos, ka šis ir Vimbldonas čempionāts, bet Koko mācās kļūt par labāku spēlētāju. Es viņai saku, ka uzkrās pieredzi, kas pēc tam palīdzēs karjeras turpinājumā."

WTA reitingā Gaufa šobrīd ieņem vien 273. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu