"Ekstrasensu cīņu" galvenā redaktore par baumām, ka šovs ir iestudēts: "Šādi apgalvojumi tikai uzkurina interesi"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ekstrasensu cīņas
Ekstrasensu cīņas Foto: Gints Bāliņš/TVNET

4. jūlijā Rīgā notika populārā Krievijas TV šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieku atlase. Šova galvenā redaktore Ludmila Tihonova intervijā portāla TVNET krievu versijai atbildējusi uz publiskajā telpā izskanējušajām baumām, ka šovs ir iestudēts. 

“Šādi apgalvojumi tikai uzkurina interesi. Lai par to pārliecinātos, personīgi jāapmeklē filmēšanas… Visticamāk, Soboļevs baidās, ka ekstrasensi var pateikt kaut ko tādu, ko viņš negribētu, lai nāk gaismā,” intervijā norāda šova redaktore.

Atgādinām, ka pirmo septiņu "Ekstrasensu cīņu" sezonu vadītājs Mihails Porečenkovs, gan šova bijušais redaktors Oļegs Loskutovs publiski paziņoja, ka šovs ir iestudēts. Savukārt Krievijas žurnālists Oļegs Soboļevs pat uzņēma filmu "Идущие к черту", kurā it kā atklāja patiesību par “Ekstrasensu cīņām”. 

Atbildot uz jautājumiem par tā sauktajiem maģiskajiem pakalpojumiem, ko piedāvā bijušie šova dalībnieki, redaktore norādīja, ka viņai nav nekāda sakara ar to, ko ekstrasensi dara pēc šova.

“Mēs tikai filmējam projektu. Mēs pārbaudām viņu spējas. Mūsu programma ir vairākkārt norādījusi, ka cilvēkiem nevajadzētu doties uz apmaksātām vizītēm pie ekstrasensiem. Mēs parasti esam pret šādiem maksas pakalpojumiem. Tā ir kā loterija – ekstrasenss var palīdzēt un var arī nepalīdzēt…” izteicās Tihonova.

Redaktore skaidroja, ka katram dalībniekam ir bijušas grūtības nokārtot pārbaudījumus, tādēļ nav garantijas, ka maksas vizītē viņš varētu palīdzēt.

“Pat finālisti, pat uzvarētāji netika galā ar vairākiem uzdevumiem un viņiem bija savas neveiksmes. Viņi nav precīzi visziņi! Tāpēc, pirms dodaties pie ekstrasensa un maksājiet naudu, vajag labi padomāt!” skaidroja Tihonova.

Foto: TV šova "Ekstrasensu cīņas" atlase Rīgā

Video: intervija ar šova redaktori krievu valodā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu