Atjaunota vilcienu kustība līdz Rīgas Centrālajai dzelzceļa stacijai (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tehnisku iemeslu dēļ uz laiku ir slēgta Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija un tirdzniecības centrs "Origo", laukums nožogots ar policijas lentu.
Tehnisku iemeslu dēļ uz laiku ir slēgta Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija un tirdzniecības centrs "Origo", laukums nožogots ar policijas lentu. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt plkst.7.05 tehnisku iemeslu dēļ uz laiku bija slēgta Rīgas Centrālā dzelzceļa stacija, informēja uzņēmumā "Pasažieru vilciens". Pie tirdzniecības centra "Origo" ēkas, kas atrodas bijušās "Latvijas pasta" ēkas vietā, bija piebraukušas speciālo dienestu - ugunsdzēsēju, neatliekamās medicīniskās palīdzības un policijas automašīnas. 

Savukārt ap plkst.8:05 operatīvais transports stacijas laukumu pametis, bet vēl pēc 10 minūtēm Rīgas centrālā dzelzceļa stacija atsākusi darbu.

Vilcieni kādu laiku kursēja tikai no un līdz stacijām "Torņakalns", "Jāņavārti" un "Zemitāni".

Iedzīvotāji sociālajā tīklā "Twitter" pauda neizpratni, kāpēc par neplānotajām vilcienu kustības izmaiņām netiek paziņots pašiem pasažieriem. Citi pasažieri savukārt stāstīja, ka viņu reisā par to ziņots pa skaļruņiem, vēl citiem par izmaiņām mutiski paziņojis vagonā esošais konduktors.

Uz jautājumu, kāpēc šajā situācijā nevar nodrošināt autobusus uz un no Rīgai tuvējām dzelzceļa stacijām, lai nogādātu pasažierus uz Rīgas centru vai otrādi, PV tviterī atbildējis, ka uzņēmumam nav sava autoparka. "Rīgas ietvaros pasažieriem ātrāk un ērtāk izmantot "Rīgas satiksmes" transportu, nevis mums organizēt atsevišķu, kas var aizņemt līdz divām stundām," skaidro PV.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu