Novembrī "Arēnā Rīga" grupas "Jumprava" lielkoncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Jumprava"
"Jumprava" Foto: publicitātes

28. novembrī Arēnā Rīga notiks grupas "Jumprava" koncerts "XO", atzīmējot grupas 35 gadu jubileju, informē koncerta rīkotāji.

Šogad grupa atzīmē savu 35. gada dienu un gatavo iespaidīgu lielkoncertu ar grupas skaļākajiem hitiem un viesmākslinieku piedalīšanos.

Pirms pieciem gadiem, atzīmējot 30 gadus uz skatuves, grupa savus fanus pulcēja koncertos visā Latvijā, šo turneju noslēdzot ar diviem, pilnībā izpārdotiem koncertiem Palladium Riga koncertzālē.

Foto: «Jumprava» ar vērienīgu koncertu nosvin 33. pastāvēšanas jubileju.

"Vairs nav tie gadi, lai skrietu pa pasauli, tāpēc šajā svētku reizē grupas puiši - Aigars Grāvers, Aigars Grauba, Aigars Krēsla un Ainars Ašmanis - uzrīkos vienu lielu, kārtīgu ballīti novembra beigās - Arēnā Rīga," teikts preses paziņojumā.

Kopā ar grupu uzstāsies bundzinieks Rihards Fedotovs. Grupas brieduma pakāpi apliecina arī koncerta nosaukums "XO" jeb "Extra Old" (īpaši vecs) - kā labam konjakam, kas vairāk nekā divdesmit gadus izturēts ozolkoka mucā. 

Koncerta programma, atbilstoši Arēnas vērienam, būs piepildīta ar labi zināmām dziesmām, kurām dziedāt līdzi, kā arī jauniem skaņdarbiem un sen piemirstām dziesmām jaunā skanējumā. Gaidāmi arī viesmākslinieki.

Biļetes: bilesuparadize.lv un visās Biļešu paradīzes kasēs Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu