Puntulis nolicis Rīgas domes deputāta mandātu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kultūras ministrs Nauris Puntulis
Kultūras ministrs Nauris Puntulis Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdz ar ievēlēšanu kultūras ministra amatā Rīgas domes deputāts Nauris Puntulis (VL-TB/LNNK) iesniedzis iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz laiku.

Saskaņā ar pašvaldību vēlēšanu rezultātiem Puntuļa vietu pašvaldībā ieņems pedagogs Jānis Atis Krūmiņš, kurš jau apliecināja, ka šo amatu uzņemsies.

Putnulis līdz šim bija arī nacionālās apvienības Rīgas domes frakcijas vadītājs. Pēc frakcijas pārstāvju paustā, par jauno vadītāju tiks lemts pēc tam, kad deputāta gaitas sāks Krūmiņš. Tikmēr frakcijas vadītāja pienākumus pilda viņa vietnieks - Dainis Locis.

Kā ziņots, Krūmiņš Rīgas domē strādājis divus iepriekšējos sasaukumus un norādīja, ka, līdzīgi kā pirms tam, darbu vēlētos turpināt Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā, kā arī Izglītības, kultūras un sporta komitejā.

Krūmiņš dzimis 1961.gadā. 1992.gadā Latvijas Universitātē viņš ieguvis amatapmācības, zīmēšanas un rasēšanas skolotāja kvalifikāciju, bet 1996.gadā Valdorfpedagoģijas institūtā Ķīlē, Vācijā - sākumskolas skolotāja kvalifikāciju.

Krūmiņš ir valdes priekšsēdētājs biedrībā "Metsepoles Līvu kultūras centrs" un valdes loceklis biedrībā "Vilki".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu