Joga un meditācija. Izskanējis "Saules festivāls"

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Nedēļas nogalē, no 5. līdz 7. jūlijam aizvadīts “Saules festivāls”, mijoties veldzējošam lietum ar siltiem saules stariem, kas padarīja šo festivālu īpašu kopā ar tā dalībniekiem, organizatoriem, mūziķiem un lektoriem, kas pēc trīs kopā pavadītām dienām ir kā vienota un saules apspīdēta ģimene. Aplūko foto!

“Saules festivāls” trīs dienu garumā priecēja ar dažādām darbnīcām un meistarklasēm, pulcējot atpazīstamus speciālistus, no kuriem bija iespēja iedvesmoties un mācīties. Rīti sakas ar ķermeņa pamodināšanu - jogojot un vingrojot. Kad savilkās lietus mākoņi, tad Daugavas ielokā visus sildīja “Zaķīšu pirtiņa”, kur pirtnieks un festivāla organizators Viesturs Luka-Indrāns veldzēja dvēseles un katru vakaru dvēseli piepildīja koncerti un dziesmas pie ugunskura kopā ar Inesi Kozuliņu. Savukārt mazos festivāla apmeklētājus priecēja lielie gaisa burbuļi, gaisa joga un citas aktivitātes.

“Iepazītas, izjustas un izbaudītas tik daudz dažādu darbnīcu, meistarklases, nodarbības, tik daudz atklāts sevī, atrasts un iepazīts no jauna sen aizmirstais, satikti un iepazīti saulaini cilvēki, kas dara tik daudz labu lietu šajā pasaulē. Zinu, ka izklausās kā pasakā, bet tā nav pasaka, tikai esības mirklis,” dalās savās sajūtās festivāla apmeklētāja. 

“Saules festivāls” ir kļuvis par ikgadēju pasākumu, kurš vieno apmēram 100 apmeklētājus un 50 organizatorus un māksliniekus. Tajā iespējams baudīt pirtis, klasisko un gaisa jogu, meditācijas, boksa un pašaizsardzības nodarbības, radošās darbnīcas, lekcijas, dejas, mūziku, veģetāro un vegānu virtuvi un citas sirdij tuvas un varbūt vēl neatklātas nodarbes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu