Rīdzinieki sašutuši: kāpēc sabiedriskā transporta pieturvietu nojumēs “līst kā caurā mucā”? (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: LETA

Jūlijs šogad padevies sevišķi lietains, un daudziem rīdziniekiem, kurus negaidīti pārsteigušas lietusgāzes, vienīgais glābiņš ir sabiedriskā transporta pieturvietas. Taču, kā izrādās, arī tajās patveroties draud pamatīga izmirkšana.

Portāla TVNET aculiecinieks iesūtījis video, kas uzņemts 8. jūlijā Mārkalnes ielas pieturā. Kā redzams videomateriālā, lietus no nojumes jumta notek nevis gar ārsienu, bet gan līst tieši uz nojumē esošā soliņa. “Tikpat labi transportu varu gaidīt lietū, jo no šādām nojumēm nav nekādas jēgas. Līst kā caurā mucā!” norāda aculiecinieks.

Rīgas Satiksmes sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Bartaševiča-Feldmane portālam TVNET norādīja, ka šādai situācijai noteikti nevajadzētu būt.

"Atvainojamies pasažieriem par radušos situāciju. Jānorāda, ka sabiedriskā transporta pieturvietu labiekārtošanas darbus, kā arī sabiedriskā transporta pieturvietu nojumu uzturēšanu nodrošina SIA “JCDecaux” kam šo informāciju arī nodevām.

SIA “JCDecaux” veiks konkrētās sabiedriskā transporta pieturvietas nojumes Mārkalnes ielā apsekošanu un novērsīs esošos defektus iespējami ātrākā laikā.

Papildus informējam, ka gan labiekārtošanas, gan uzturēšanas darbus SIA “JCDecaux” nodrošina par saviem līdzekļiem," skaidroja Rīgas Satiksmes pārstāve. 

"Rīgas satiksme" nodrošina pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem Rīgā, kā arī apsaimnieko autostāvvietas pilsētas ielu malās. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu