Baraņņiks Meirānu atsaucis no "Rīgas satiksmes" valdes locekļa amata (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdes loceklis Jānis Meirāns (no kreisās), Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vadims Baraņņiks un Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins
Uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdes loceklis Jānis Meirāns (no kreisās), Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vadims Baraņņiks un Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins Foto: Ieva Leiniša/LETA

SIA "Rīgas satiksme" kapitāldaļu turētājs un vicemērs Vadims Baraņņiks no uzņēmuma valdes locekļa amata atsaucis Jāni Meirānu, apstiprināja pats Meirāns.

Baraņņiks savu lēmumu pamatojis ar "uzticības zaudēšanu", taču sīkākus komentārus Meirāns sniegt nevēlējās, norādot, ka par iemesliem jājautā pašam Baraņņikam.

Vienlaikus viņš norādīja, ka ir vienīgais, kurš atstādināts no ieņemamā amata.

"Rīgas satiksmes" pagaidu valdi vada Ernests Saulītis un tajā strādā arī Armands Krūze un Juris Švanders.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Baraņņiks, Meirāns vienlaicīgi ieņēmis amatu gan "Rīgas satiksmes", gan "Rīgas kartes" valdē, kas, viņaprāt, ir interešu konflikts. Meirānam tika uzticēts izvēlēties, kuru amatu ieņemt, taču viņš pats par to neesot izšķīries.

"Meirāns turpinās darbu "Rīgas kartē", kur viņš jau tagad ļoti aktīvi strādā," sacīja Baraņņiks.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu