Otrdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki; pieķerti septiņi dzērājšoferi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 17 cilvēki, tai skaitā divi gājēji un viens velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Otrdien valstī kopumā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 46 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē 11, Kurzemē un Latgalē - pa desmit, bet Vidzemē uz autoceļiem fiksētas sešas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji.

Vidzemes reģionā otrdien pieķerti četri dzērājšoferi, Zemgalē divi, bet Rīgas reģionā viens.

24 stundu laikā likumsargi uz Latvijas ceļiem noformējuši arī 213 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 60 - noformēti Vidzemes reģionā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 497 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 83 satiksmes negadījumi, 14 avārijās cietuši kopskaitā 17 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu