Rīgas "Dinamo" jauno KHL sezonu sāks ar spēli savā laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" jauno Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu sāks pret latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, informē klubs.

Abu vienību duelis 2.septembrī notiks "Arēnā Rīga".

Daugaviņš un Karsums "Spartak" rindās aizvadīs otro sezonu, kamēr tieši mačā pret Rīgas "Dinamo" debiju oficiālās spēlēs uz šīs vienības komandtiltiņa piedzīvos Znaroks ar Vītoliņu.

Tāpat arī zināms, ka 11.septembrī rīdzinieki Kazaņā spēkosies ar vietējo "Ak Bars" komandu.

Savukārt pilnais KHL kalendārs kļūs zināms ceturtdien, bet trešdien komandas izziņo tikai sezonas pirmos mačus. Šobrīd zināms, ka KHL sezona tiks atklāta 1.septembrī ar tradicionālo maču starp pagājušās sezonas Gagarina kausa finālistiem Maskavas CSKA un Omskas "Avangard', ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās KHL sezonas Rīgas "Dinamo" aizvadīs 24.jūlijā, kad Liepājā tiksies ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandu Almetjevskas "Ņeftjaņik", bet pēc tam sekos vēl desmit pārbaudes mači. Tostarp tradicionālais pārbaudes turnīrs "Arēnā Rīga", kas iepriekš nesa "Latvijas Dzelzceļa" vārdu. Tajā Latvijas komanda tiksies ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", Jaroslavļas "Lokomotiv", Minskas "Dinamo" un "Ak Bars" klubiem.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu