BK "Jēkabpils" jaunnedēļ paziņos, vai nākamsezon startēs Latvijas-Igaunijas līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
BK "Jēkabpils" talismans.
BK "Jēkabpils" talismans. Foto: https://www.bkjekabpils.lv/

Basketbola klubs "Jēkabpils" joprojām veic pārrunas ar potenciālajiem atbalstītājiem, tāpēc jaunnedēļ publiski paziņos, vai nākamsezon startēs "Olybet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, sarunā ar TVNET pauda kluba priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs.

Aizvadītajā sezonā "Jēkabpils" kluba galvenais atbalstītājs bija īstermiņa aizdevējs "SMSCredit.lv", tam parādoties arī komandas nosaukumā. 

Vienības sastāvs gan nebija konkurētspējīgs, jo finišēja pārliecinoši pēdējā vietā, izcīnot tikai divas uzvaras 28 spēlēs. Komandā pārsvarā spēlēja jaunieši.

Kluba priekšsēdis Salcevičs sarunā ar portālu TVNET trešdien sacīja, ka šobrīd rit darbs pie tā, lai komandai būtu pietiekams finansējums nākamajai sezonai.

Jaunnedēļ klubs oficiāli paziņošot savu lēmumu - startēt Latvijas-Igaunijas līgā ar konkurētspējīgu sastāvu vai atteikties no dalības nākamās sezonas sacensībās.

"Tikai ar jauniešiem sastāvā piedalīties nav vērts. Jābūt konkurētspējīgai komandai. Pieredzes iegūšanai var piesaistīt pāris jaunos spēlētājus. Ja startēsim, tad tikai ar konkurētspējīgu komandu," pastāstīja Salcevičs.

Šobrīd viņš gaidot atbildi no vairākiem potenciālajiem atbalstītājiem.

Jaunizveidotajā Latvijas un Igaunijas līgas čempionātā pagājušajā sezonā piedalījās 15 komandas, regulārajā turnīrā tām aizvadot divu apļu cīņas un labākajām astoņām sasniedzot izslēgšanas turnīru.

Finālčetrinieka sacensībās aprīlī Tallinā čempionu kausu izcīnīja "Ventspils" komanda, bet sudraba godalgas ieguva "VEF Rīga". Bronzu izcīnīja mājinieki Tallinas "Kalev"/"Cramo" basketbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu