Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Negaidītas ziņas no tālienes var pārsteigt tevi nesagatavotu. Kāds no tuviniekiem var mēģināt pārāk jaukties tavās personīgajās darīšanās un tas padarīs tevi vai traku. Naudas lietās smaidīs veiksme.

VĒRSIS Var būt nedaudz grūtāk iejusties darba atmosfērā, jo tevi vairāk vilks izklaides, dzīves baudu virzienā. Kādam Vērša zīmes pārstāvim radīsies nepārvaram vēlme iepriecināt sevi, ar kādu lielāku pirkumu.

DVĪŅI Ražīga, enerģiska diena. Iespējami notikumi, kuru ietekmē krasi mainīsies tava attieksme pret dzīvi, nākotnes plāniem. Piemērots laiks juridiskiem pasākumiem, kurus ieteicams nokārtot līdz pusdienai.

VĒZIS Nav izslēgts, sāksi izjust aizejošās nedēļas smagumu, kurš burtiski vai gulsies uz taviem pleciem un radīs nospiedošu sajūtu. Atmet malā maznozīmīgākos darbus, bet degošos gan neatstāj uz citu dienu!

LAUVA Nepārdzīvo tik ļoti par savām kļūdām. Dari kaut ko, lai uzlabotu apstākļus, bet noteikti nešausti sevi! Nav izslēgts, ka iedvesmu spēsi smelties no gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

JAUNAVA Apzināti norobežosies no apkārtējiem. Darbā iespējami konflikti, tāpēc vēlmei darboties vienatnē, būs arī savs labums. Pārvari neticību savām spējām, izmēģini spēkus vēl neapgūtā lauciņā.

SVARI Neļauj apstākļiem sevi izvest no pacietības. Šodien radušies strīdi var ieilgt, tāpēc vērīgāk centies izvairīties no attiecību saasinājumiem. Citādi diena sola negaidītus pārsteigumus, interesantas atklāsmes.

SKORPIONS Nebēdz no sabiedrības, pat, ja esi drūmā noskaņojumā. Labāk tiecies ar draugiem, līdzīgi domājošiem, droši apspried savas un citu cilvēku problēmas. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

STRĒLNIEKS Aktīva un nemierīga diena. Nāksies aizstāvēt savus principus, karot par vietu sabiedrībā. Kāds var censties visādi nomelnot, piespiest pie sienas, tomēr tavs cīņas spars gūs virsroku!

MEŽĀZIS Vēlams veidot jaunu kontaktus, tikties ar bijušajiem un esošajiem sadarbības partneriem vai draugiem. Vari rīkot dažādas reklāmas akcijas, prezentācijas. Tu spēku smelsies kolektīvā darbā.

ŪDENSVĪRS Tev veiksmīgi izdosies izmantot savā rīcībā esošās zināšanas, kontaktus, lai papildinātu finansiālos krājumus. Zvaigznes iesaka atturēties no krasām pārmaiņām privātajā dzīvē.

ZIVIS Nav vēlams iesākt jaunas lietas. Vari kārtot dokumentāciju, organizēt savu darba vietu vai drēbju skapi. Ievēro pareizu ēšanas un gulēšanas režīmu, ja arī turpmāk vēlies būt vesels un skaists.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu