Porziņģis Vankūverā tiksies ar Lenardu un "Clippers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Pamazām sāk iezīmēties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēļu grafiki. Kļuvis zināms, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda Vankūverā stāsies pretī Losandželosas "Clippers" ar Kavai Lenardu priekšgalā. 

"Mavericks" ar "Clippers" komandu Kanādas trešajā lielākajā pilsētā Vankūverā spēkiem mērosies 17. oktobrī. Spēle notiks "Rogers Arena", kas spēj uzņemt teju 19 tūkstošus skatītāju. 

Biļetes sāks tirgot 25. jūlijā. 

"Vankūvera ir ļoti īpaša pilsēta, un mēs jau gaidām spēli šīs pilsētas lielisko līdzjutēju priekšā," "Mavericks" mājas lapā citēts komandas galvenais treneris Riks Kārlails. 

Pagaidām nav publiskots Dalasas kluba pilnais kalendārs gatavošanās ciklā jaunajai NBA sezonai, bet sagaidāms, ka Vankūverā laukumā varētu doties arī Porziņģis, kurš smagas ceļgala traumas dēļ nav spēlējis kopš 2018. gada februāra.

Viņš pats vēl pagājušās sezonas izskaņā apgalvoja, ka ir gatavs atgriezties ierindā un darboties ar 100% atdevi.  

Vankūverā "Mavericks" komandai pretī stāsies iepriekšējās sezonas čempions Toronto "Raptors" rindās Kavai Lenards un "Clippers" cits jaunieguvums Pols Džordžs. Šī komanda jau tagad tiek pieskaitīta pie vienām no nākamās sezonas galvenajām favorītēm. 

Dalasas sastāvā būs interesanti vērot Porziņģa un slovēņu supertalanta Lukas Dončiča tandēmu. Tieši Dončičs kļuva par pagājušās sezonas labāko debitantu, un basketbola apskatnieki no latvieša un slovēņa gaida lielisku saskaņu, kas dotu pozitīvu rezultātu "Mavericks" vienībai. 

Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" paziņojusi par četrām pirmssezonas pārbaudes spēlēm, no kurām divas tiks aizvadītas Ķīnā. 

"Nets" 4. oktobrī savā laukumā "Barclays Center" uzņems Brazīlijas komandu "SESI/Franca". 10. un 12. oktobrī Bruklina Ķīnā (Šanhaja un Šenžena) tiksies ar Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa pārstāvēto Losandželosas "Lakers", bet 18. oktobrī "Nets" komanda "Nassau Veterans Memorial Coliseum" Ņujorkā spēlēs ar "Raptors". 

Arī citas komandas pirms sezonas aizvadīs pārbaudes spēles ārpus Ziemeļamerikas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu