Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Dienas devīze – mīlestība, saticība un cerība. Centies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni vai veidot to, ja pagaidām esi viens. Iespējamas izmaiņas darbā, tomēr šodien tas tevi galīgi nesatrauks.

VĒRSIS Esi apdomīgāks, neiesaisties neauglīgos strīdos, neizej uz kailu principu! Labāk velti vairāk uzmanības saviem nākotnes plāniem, parūpējies, lai tavā rīcībā būtu pietiekams apkārtējo atbalsts.

DVĪŅI Veiksmi vairāk sola lietas, kuras ir iepriekš rūpīgi izplānotas. Turpretim, spontānas idejas, var nest vilšanos, sarūgtinājumu. Lai radītu sev liekas problēmas, šobrīd nevajadzētu uzņemties kredītsaistības.

VĒZIS Šodien organizētās tikšanās diemžēl var neritēt tik gludi kā gribētos. Esi gatavs būt piekāpīgāks, aktīvāk iziet uz kompromisiem. Laulības dzīvē notiekošais būs kā patīkams atspaids darba nebūšanām.

LAUVA Nav izslēgti svarīgi pavērsieni tavā turpmākajā karjeras kāpumā. Zvaigznes iesaka būt atvērtākam pret jaunām idejām, nebaidīties pamēģināt, ko pavisam nebijušu. Mīlas dzīvē smaidīs veiksme!

JAUNAVA Mazāk uztraucies par problēmām, kuras vēl nemaz nav pienākušas. Tev var būt raksturīga tieksme visu pārspīlēt, redzēt pārlieku drūmās krāsās. Ieklausies mīļotā cilvēka sniegtajos padomos.

SVARI Enerģijas tev patiesi netrūks, tikai jautājums, cik lietderīgi to izmantosi. Varbūt negaidīti sāksi nodarboties ar kaut ko neparastu, oriģinālu, pievērsīsies vēl neapgūtam lauciņam.

SKORPIONS Dienas sākums tev būs gaišs un rosības pilns, bet dienas beigās var traucēt pavirša attieksme pret darba lietām, pārmērīga izklaidība. Pēcpusdienā nevajadzētu organizēt lietišķas tikšanās.

STRĒLNIEKS Noskaņojums var būt mainīgs, tava rīcība apkārtējiem grūti prognozējama. Lai gan saskarsmē ar apkārtējiem pratīsi uzturēt kopīgu valodu, tomēr iekšēji daudz kam nepiekritīsi.

MEŽĀZIS Tev izdosies nostiprināt savas pozīcijas profesionālajā plāksnē. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem sapratīsies gluži vai no pusvārda. Dienas izskaņā tevi var pārņemt patiesi romantisks piedzīvojums.

ŪDENSVĪRS Šodien vajadzētu atturēties no spontāniem lēmumiem, rīcības mirkļa emociju iespaidā. Tev vajadzētu rūpīgāk sekot līdzi saviem izdevumiem, parūpēties, lai tie būtu gana sabalansēti ar ienākumiem.

ZIVIS Iespējams, pārāk izdabāsi savām vēlmēm, mirkļa iegribām. Šis nav atbilstošs brīdis nopietnu pienākumu veikšanai. Dienas pirmajā pusē nebūtu vēlams risināt finansiāla rakstura jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu