Kazinss pauž gandarījumu par iespēju spēlēt kopā ar Deivisu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Demarkuss Kazinss
Demarkuss Kazinss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Lakers" iegūtais Demarkuss Kazinss esot patīkami satraukts par gaidāmo sezonu, kurā viņš varēs spēlēt kopā ar savu bijušo komandas biedru Entoniju Deivisu.

"Ar Entoniju par spēlēšanu vēlreiz vienā komandā esmu runājis vairākas reizes," teica Kazinss. "Mēs nevēlējāmies, lai tas beidzas, tomēr visam ir savi iemesli."

Kazinss un Deiviss kopā spēlēja 2017./18.gada sezonā, abiem pārstāvot Ņūorlēanas "Pelicans" komandu, bet Kazinss guva Ahilleja cīpslas traumu un līdz ar to arī beidzās abu basketbolistu sadarbība.

Šajā starpsezonā Deiviss savai jaunajai vienībai Losandželosas "Lakers" palīdzēja piesaistīt viņa bijušo komandas biedru Kazinsu, kurš parakstīja viena gada līgumu par 3,5 miljoniem dolāru (3,1 miljonu eiro).

Turklāt Kazinss nevarot vien sagaidīt, kad varēs doties laukumā, jo šā brīža "Lakers" sastāvs esot ļoti spēcīgs. "Mēs sapratām, ka padarām viens otru labāku, kā arī spēle kļūst vieglāka, kad spēkojamies plecu pie pleca. Domāju, ka mēs abi novērtējam viens otra klātesamību.

"Tikmēr Lebrons Džeimss ir viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem. Tāpēc domāju, ka gaidāmā sezona būs aizraujoša," turpināja Kazinss.

Aizvadītajā vasarā atlēts parakstīja viena gada līgumu ar Goldensteitas "Warriors", tomēr drīz vien iedzīvojās savainojumā un nespēlēja līdz pat janvāra vidum. Savukārt izslēgšanas spēlēs basketbolistu piemeklēja vēl vien trauma, gūstot augšstilba muskuļa plīsumu, spēkojoties pret Losandželosas "Clippers".

Šie savainojumi esot pamainījuši basketbolista sajūtas pret spēli. "Es mīlu to vēl jo vairāk. Pēdējos trīs gados piedzīvotās traumas man parādījušas, cik ātri lietas var pazust no tavas dzīves," teica Kazinss, kurš traumu dēļ šovasar zaudēja iespējas noslēgt ienesīgumu ilgtermiņa līgumu. "Esmu pateicīgs ikvienai pieredzei, kuras ieguvu šajā laika posmā."

Lai arī spēlētājs atgriezās laukumā finālsērijas spēlēs, viņš nešķita pilnībā atlabis, tomēr tagad basketbolists apgalvoja, ka ir pilnībā atlabis un jūtas labi.

Interesi par Kazinsu izrādīja arī Maiami "Heat" vienība, tomēr basketbolistu esot uzrunājusi "Lakers" vienība, kā arī viņš pakonsultējies ar Džeimsu un bijušo "Pelicans" komandas biedru Reidžonu Rondo.

"Mēs visi esam šeit, lai sacenstos par NBA trofeju," teica basketbolists. "Domāju, ka mēs visi tam piekrītam."

Iepriekš jau vēstīts, ka "Lakers" oficiāli paziņojusi, ka vēlas piesaistīt Kazinsu, tāpat vienībai varētu pievienoties Rondo.

Kazinss Goldensteitas "Warriors" sastāvā regulārajā čempionātā 30 spēlēs guva vidēji 16,3 punktus un izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas. Traumas dēļ viņš izlaida lielāko daļu sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu