Dimitera sieva Kiviča izdarībās vaino Lieni Skulmi (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/kivicsskulme/TVNET kolāža

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs nesen sociālajos tīklos veltīja nopietnu apvainojumu dziesminiekam Kasparam Dimiteram, bet Dimitera sieva Līga Dimitere izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj, ko domā par Kiviča teikto, un aicina skandalozo mūziķi atgriezties dzimtenē un nākt pie prāta. 

"Es teikšu, ka Andra apvainojums ir nepatiesa liecība. Andris pateica briesmīgus vārdus. Tie ir meli un nepatiesība. (..) Viņš ir tikai aizdomās turamais. Ir dokumenti, kas pierāda, ka Kaspars nekad nav tiesāts un nav arī apvainots," "Vakara Ziņām" apgalvo Līga Dimitere.

Viņasprāt, Kivičs ir "pazaudējis galvu un sirsnību, kas viņam piemita", un pie tā esot vainojama Liene Skulme. "Liene apvij viņam rokas ap kaklu, bet tās ir čūskas rokas, nevis sievietes. Sieviete nevar būvēt uz citu asarām savu laimi. (..) 

Andris bija normāls cilvēks, bet pie visa vainīga sieviete. Sieviete ir tā, kas var glābt vīrieti, un sieviete ir tā, kas var pazudināt.

Šajā gadījumā ir vainīga Liene," izdevumam "Vakara Ziņas" savu nostāju pauž Līga Dimitere, piebilstot, ka tas, ko šobrīd dara Kivičs, ir "elle zemes virsū".

Tāpat Dimitere aicina Kiviča sievu un divu meitu mammu Madaru Kiviču pieņemt Andra piedošanu, ja viņš to lūdz, sakot: "Sieviete, kas sagaida savu vīru atgriežamies no šā maldu ceļa, būtu svētība visai valstij."

Atgādinām, ka Kivičs un Skulme sāka attiecības pērnā gada novembrī. Līdz pat šim brīdim mūziķis nav oficiāli šķīris laulību ar meitu Kimas un Keitijas mammu Madaru Kiviču. Un šķiet, ka tas tik drīz arī nenotiks, - nesen tapa zināms, ka Madara Kiviča par bērnu uzturlīdzekļu apmēru cīnīsies tiesas ceļā. 

Mūziķis vietnē "Facebook" publicēja tiešraides video, kur nepalika Madarai atbildi parādā. "Kāpēc jābūt drāmai? Kāpēc ir jānesas uz tiesām? (..) Es esmu aizskaitījis vairāk nekā 1000 eiro un vēl tur šādas tādas lietas izdarījis. Un neko neesmu paņēmis līdzi no iepriekšējās dzīves, ja tā drīkst izteikties. Runa ir par apmēru. Man, neviens nepaprasot, kādi ir mani ienākumi, vienkārši ieslēdz kaut kādu konkrētu summu, ar mani vispār neko nerunājot!"

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu