Latvija top par velo trašu galvaspilsētu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Tērvetes velo trase ir Latvijā pirmais šāda veida aktīvās atpūtas parks meža vidē, kas piemērots visai ģimenei. Divos no trases apļiem ir izvietoti vairāk nekā 40 koka elementi (kalniņi, virāžas, tiltiņi, palēcieni u.c.), kas dod iespēju ikvienam velobraucējam apgūt, attīstīt un pārbaudīt savas velo prasmes drošā, pārdomātā un jautrā vidē.

Atklāšanas dienā vairāk nekā 200 aktīvās atpūtas cienītāji, gan lielie, gan mazie sportisti, izmēģināja savus spēkus jaunās velo trases sacensībās. “Katrs velo parks ir unikāls. Katram projektam ir sava “odziņa”. Ikvienai pilsētai – savs stāsts. Esam daļa no Daugavpils, Rīgas, Auces, Cēsu, Beverīnas, Balvu un nu arī Tērvetes stāsta. Kopā mēs radām inovatīvas, estētiski pievilcīgas un multifunkcionālas atpūtas vietas, kas rada prieku ikvienam visā Latvijā un tās viesiem. Kopā mēs varam daudz! Sakām lielu paldies visiem par lielisku velo parka atklāšanu Tērvetes pilsētā,” pēc atklāšanas emocijās dalās We Build Parks vadītājs Jānis Jansons.

Foto: publicitātes

Ikdienā velo parks ir brīvi pieejams. Apmeklētāji var izvēlēties sev piemērotāko apļa maršrutu, pārvietojoties ar dažāda veida velosipēdiem, bērnu ratiņiem vai ejot kājām. Tērvetes velo trase atrodas tikai mazliet vairāk kā stundas braucienā no Rīgas, un ir lielisks galamērķis nedēļas nogales atpūtai visai ģimenei.

Velo parku izbūves mērķis ir aicināt ģimenes pavadīt savu brīvo laiku aktīvi un priekpilnā gaisotnē, apgūstot un uzlabojot savas velo prasmes drošā vidē un svaigā gaisā.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu