Evelīna Pārkere atklāj, kāpēc pēķšņi atteikusies būt vietējā šova "Gribi kļūt slavens?" vadītāja (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/movieevelina/

​Piektdien, 12. jūnijā, interneta šova "Gribi kļūt slavens?" veidotāji publiskoja paziņojumu, ka 18 gadus vecā šova vadītāja, jūtūbere un influencere Evelīna Pārkere pārtrauc sadarbību. Viņa šo lēmumu paskaidroja savā “Youtube” kanālā ievietotajā video.

“Tiem, kas nezina, “Youtube” iznāca mans šovs, kas saucās "Gribi kļūt slavens?". Tas bija šovs, kuru man piedāvāja izveidot producentu kompānija un šobrīd šis šovs ir burtiski tikai par mani un parāda video to, cik ļauna es esmu. [..] Jau no paša sākuma es domāju, ka būšu kā vadītāja, bet principā visas idejas bija viņu un, tad kad es kaut ko ieteicu, manas idejas neņēma vērā. Man tika sūtīti scenāriji dienu iepriekš vai dažas stundas pirms filmēšanas,” viņa stāstīja, piebilstot, ka šovā viss pārmērīgi dramatizēts, ar montāžas palīdzību atstājot tikai negatīvo, lai gan viņa teikusi arī daudz laba, uzmundrinājusi un iedvesmojusi dalībniekus.

Evelīnai lūzuma punkts bijis, filmējot otro epizodi, kurā dalībniekiem tika dots uzdevums – sarīkot šova atklāšanas ballīti bez budžeta. Viņa neesot zinājusi, kas laikā no pirmās līdz otrajai epizodei noticis ar šova censoņiem un tikai vakarā pirms filmēšanas saņēmusi scenāriju – tajā Evelīnai priekšā bijuši uzrakstīti pārmetumi katram dalībniekam. Arī filmēšanas dienā producenti esot mudinājuši jūtūberi izteikties ļoti kritiski un skarbi. Viņa, gribot izpatikt producentiem, rīkojusies šādi, taču jau filmēšanas laikā jauniete nojautusi, ka pieļāvusi kļūdu.

“No sirds un dvēseles gribu atvainoties visiem, kas bija šīs te ballītes un šova dalībnieki. [..] Man nebija tiesību jums braukt augumā. Man nebija tiesību jūs pazemot. Jūs izdarījāt maksimumu no tā, ko varējāt izdarīt un tas vienalga ir labi. Es vienkārši biju ļoti liela kuce, kas jūs visa video laikā nomelnoja. Un man nebija tiesību to darīt. Un man nevajadzēja to darīt. Bet es to darīju un man ir ļoti liels kauns par to. Tiešām,” viņa atzinās.

Kad Pārkere sapratusi, ka šis šovs ir 90% par viņu un tikai 10% par dalībniekiem, Evelīna atteikusies turpināt dalību projektā: “Es pazaudēju sevi.”

Video beigu daļā pievienots arī influenceres drauga un šova palīga Roja Rodžera pieredze un viedoklis par notikušo.

Kā informēja šova veidotāji, sadarbība pārtraukta pēc tam, kad Evelīnai Pārkerei nepatika tas, kā viņa parādījās šova ballītes atklāšanas pasākumā un tai sekojošajās publikācijās Latvijas interneta portālos.

"Producentu kompānija redz lielu potenciālu Evelīnā, kā TV raidījumu vadītājā, taču viņai vēl jāiegūst pieredze, lai spētu izturēt milzīgo spriedzi un pret sevi vērstos negatīvos viedokļus. Acīmredzot viņa nebija gatava tik lielai šova popularitātei, kuru diemžēl ne reti pavada arī negatīvi komentāri, portālu virsraksti un nicinoši skatītāju viedokļi," uzskata producenti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu