Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nesāc sevi šaustīt, šaubīties par profesionālajām spējām, tas viss ir īslaicīgs vājums. Centies aktīvāk pievērsties uzņēmuma darba organizācijas jautājumiem, kā arī dokumentācijas sakārtošanai.

VĒRSIS Uzlabosies attiecības ģimenē. Tie Vērši, kuri šodien iepazīsies, var lielā mērā cerēt uz laimīgu kopdzīvi nākotnē. Jaundibinātās attiecības būs noturīgas, dibinātas uz patiesu cieņu, mīlestību.

DVĪŅI Nav izslēgts, baudīsi agrāk paveikta darba saldos augļus. Risinot juridiskos jautājumus, pievērs lielāku uzmanību šķietami maznozīmīgajām formalitātēm. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒZIS Dienas gaitā vari kļūt samērā kašķīgs, neapmierināts ar esošo situāciju. Noteikti atturies no spontānas rīcības, jo tā var novest pie nepatīkamām sekām, finansiāliem zaudējumiem.

LAUVA Dienas panākumi būs atkarīgi no spējas uztvert un pareizi interpretēt jaunāko informāciju. Labvēlīgs laiks tiem Lauvas zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar masu medijiem.

JAUNAVA Būsi izteikts taisnības cīnītājs. Nevarēsi palikt malā, ja kādu nepamatoti aizskars. Tava rīcība būs apsveicama, tikai nepāršauj pār strīpu, skaidrāk apzinies robežu, cik tālu vari atļauties iet!

SVARI Lēnām, bet pamatīgi virzīsi profesionālās lietas vēlamajā virzienā. Pirms slēdz jebkāda veida līgumus, ieteicams pakonsultēties ar uzticamu juristu. Bērni mājās var radīt stresa pilnas situācijas.

SKORPIONS Tevis teiktais var nesakrist ar paveikto. Der skaidri apzināties, ka dubulta morāle ne pie kā laba nenovedīs. Ar godīgu un taisnīgu rīcību noteikti panāksi daudz vairāk.

STRĒLNIEKS Labvēlīgs brīdis, lai veiktu dažāda veida ieguldījumus, pirktu nekustamo īpašumu, kā arī risinātu ar apdrošināšanu saistītas lietas. Uzturā ieteicams lietot vairāk dārzeņu un sulas.

MEŽĀZIS Būsi samērā uzvilkts, sasprindzis. Par iemeslu var kalpot kolēģu provokatīvā, nedaudz agresīvā rīcība. Rīkojies pēc iespējas mierīgāk, rūpīgāk izvērtē situāciju un nekautrējies visu uztvert ar humoru.

ŪDENSVĪRS Neskatoties uz lielo aizņemtību, atradīsi laiku, lai atrisinātu ģimenes dzīves sarežģījumus. Nav izslēgts, ka vakarpusē kopā ar mīļoto cilvēku centīsies izrunāties no sirds, atrisināt nesaskaņas.

ZIVIS Zvaigznes silti iesaka būt piesardzīgākam, veicot atbildīgākos pienākumus. Rēķinies, ka šodien vari kļūt neraksturīgi izklaidīgs, aizmāršīgs. Šis nav piemērots brīdis jaunu darbu sākšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu