Stupelis ar Baksu pārliecinoši uzvar pasaules čempionāta devītajā posmā

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis (#82)
Etjēns Bakss un Kaspars Stupelis (#82) Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Vadošais Latvijas blakusvāģu motokrosa kantētājs un trīskārtējais pasaules čempions Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu svētdien Vācijā guva drošu uzvaru pasaules čempionāta kārtējā posmā, bet nākamais etaps notiks jau Stelpē.

Nīderlandes un Beļģijas ekipāža svētdien izcīnīja uzvaras abos braucienos un ieguva maksimāli iespējamos 50 kopvērtējuma punktus, tādējādi vēl vairāk nostiprinot vadību kopvērtējumā. Tikmēr otro vietu ieņēma beļģa Arnes Dīrkensa ekipāža, bet trešais bija pasaules čempions Marvins Vanlušens no Beļģijas.

Savukārt vēl viena latviešu kantētāja Laura Daidera un igauņu pilota Kerta Varika ekipāža šoreiz ieņēma tikai 11.vietu, jo pirmajā braucienā viņi līdz finišam netika, bet otrajā izcīnīja ceturto vietu.

Pēc deviņiem posmiem pasaules čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā ar 394 punktiem ir Baksa/Stupeļa ekipāža, otrais ar 313 punktiem ir Vanlušens, bet Variks ar Daideru iekrājuši 207 punktus un ieņem septīto vietu.

Šosezon pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā būs 14 posmi, no kuriem nākamais pēc divām nedēļām notiks Latvijas trasē Stelpē.

Stupelis un Bakss aizvadītajā sezonā izcīnīja trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu