Beljū: Ja Džošua otrreiz zaudēs Ruisam, viņa karjerai pienāks beigas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss
Entonijs Džošua (no kreisās) un Endijs Ruiss Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions pirmajā smagajā svarā brits Tonijs Beljū uzskata: ja viņa tautietis Entonijs Džošua otro reizi zaudēs meksikānim Endijam Ruisam, viņa karjerai tiks pārvilkts krusts. 

Abu smagsvaru pirmajā cīņā 1. jūnijā Ņujorkā sensacionālu uzvaru izcīnīja Ruiss, kurš tika uzskatīts par cīņas pastarīti. 

"Nedomāju, ka pirmajā cīņā Džošua nenovērtēja Ruisu. Zinu, ka viņš nopietni gatavojās, bija lieliska treniņnometne. Džošua cīnās bez bailēm. Viņš uzskatīja, ka Ruiss ir labs bokseris, bet nespēja iedomāties, ka varētu zaudēt, un kļūdījās," izdevumā "BoxingScene" citēts Beljū. 

Tagad Ruiss ar Džošua plāno aizvadīt revanša dueli. Džošua savā īpašumā cer atgūt IBF, IBO, WBA un WBO čempiona jostas. 

"Kad notiek negaidītais, vairs nevari mainīt savu noskaņojumu. Man arī tā ir bijis. Pēc izlaistiem sitieniem es nespēju atgriezties cīņā. Šādos brīžos ir grūti noticēt tam, ka tas, kas notiek, ir realitāte," teica Beljū. "Tieši tas arī ar Džošua notika. Viņš aizsūtīja Endiju nokdaunā un gribēja cīņu noslēgt pēc iespējas ātri. Tomēr Entonijs aizmirsa par aizsardzību, un Ruiss uz to arī viņu noķēra. Revanša cīņa būs pavisam kas cits. Džošua ringā dosies, apzinoties, ka uz kārts ir likta viņa karjera. Ja viņš piedzīvos zaudējumu, tad pienāks beigas."

Savas karjeras laikā Ruiss izcīnījis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu. Savukārt 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu