"Very Cool People" un Kristīne Prauliņa izdod jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Baltijas koncertgrafika karstumā grupa "Very Cool People" kopā ar Latvijas soulmūzikas dziedātāju Kristīni Prauliņu izdod jaunu singlu “Come Along", kas ņemts no grupas jaunā albuma "Caution! Contains Words!".

“Šī noteikti ir visvasarīgākā dziesma no mūsu jaunā albuma un tā noteikti varētu kļūt par vasaras saundtreku tiem, kuri plāno doties romantiskos braucienos apkārt Latvijai vai apmeklēt šīs vasaras festivālus,” par jauno singlu saka grupas līderis Elvijs Grafcovs.

Singla ierakstā piedalījās: Kristīne Prauliņa (vokāls), Oskars Ozoliņš (trompete), Māris Jēkabsons (tenorsaksofons), Kristaps Lubovs (baritonsaksofons), Laura Rozenberga (trombons), Elvijs Grafcovs (ģitāra), Māris Vitkus (taustiņinstrumenti), Andris Kauliņš (taustiņinstrumenti), Valters Sprūdžs (bass) un Andris Buiķis (sitaminstrumenti).

Dziesmai tapis arī animēts teksta videoklips, kura autors ir mākslinieks Raitis Kalniņš, kurš veidojis arī grupas jaunākā albuma “Caution! Contains Words!” vizuālo noformējumu. Pirms tam VCP jau izdevusi singlus "We Should Dance" kopā ar Kristīni Prauliņu, “This Mess” kopā ar Evilenu Protektori, kā arī par īstenu radio hitu kļuvušo "Pa apli", kas tapis kopā ar Kristīni un reperiem ansi un Edavārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu