Paula Freimane par krūšu implantu izņemšanas operāciju: “Raudāju divas stundas no vietas”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/paolafreeman/

​Fitnesa tenere un modele Paula Freimane intervijā žurnālam “Ieva” atklāja, ka viņai bijuši krūšu implanti, taču tos nācies izņemt. Viņa jūlija vidū nolēmusi atklāt sīkākas detaļas par notikušo.

“Kādēļ es izņēmu implantus? Krūtis es palielināju gandrīz pirms trīs gadiem. Patiesībā man jaunībā ļoti patika, kā izskatījās manas dabīgās krūtis. Taču, kad sāku nodarboties ar fitnesu un zaudēju tauku masas, krūtis palika mazākas, un es tam pat nepievērsu pārāk lielu uzmanību, jo zināju, ka iegūstu daudz vairāk - veselīgu ķermeni, starojošu ādu, tvirtu augumu.. uz tā visa fona daži izmēri mazākas krūtis likās mazsvarīgi. Tā laika puisis manī lēnām sāka ieviest citas domas.. norādīja uz to, ka krūtis ir palikušas mazākas.. iespējams vajadzētu sākt domāt par to uzlabošanu.. un tā sākās mani kompleksi par krūšu izmēru. Jau pēc gada es devos uz operāciju un veicu krūšu palielināšanu. Iznākums bija satriecošs. Man ļoti patika kā izskatījās jaunās krūtis.. pēc sešām nedēļām es atgriezos treniņos un jutos lieliski..

pēc pusotra gada vienā rītā es piecēlos un jutu velkošu sajūtu kreisajā krūtī. Nedēļu es tam nepievērsu uzmanību, jo domāju, ka noteikti treniņā satraumējos. Tad krūts palika pavisam cieta un vilka tik ļoti, ka palika tiešām baisi un es devos uz slimnīcu.

No viena ārsta pie otra es nonācu pie sava plastiskā ķirurga, kurš man pateica, ka man ir dubultās kapsulas izveidošanās (aptuveni no 1000 gadījumiem tas notiek ar 1) - ak “laimīgā” es! Vairākus mēnešus es cīnījos ar antibiotikām.. aizliegumu trenēties. Tas viss bija velti, un tika nolikts datums, kad implantus mainīt uz citiem. Atceros sevi dienu pirms operācijas.. es raudāju divas stundas no vietas.. man bija tik ļoti bail.. es domāju “kāpēc tieši es?”, jo nekad jau neliekas, ka kaut kas notiks tieši ar tevi. Es sāku atcerēties, ka lēmums par krūšu palielināšanu līdz galam nebija tāpat mans un esmu skaista arī bez implantiem.

Uz operāciju es devos agri no rīta un ārstam pateicu, ka šodien nekas netiks mainīts uz citu, bet lai implantus vienkārši izņem un viss.

Atceros viņa izbrīnu par šo lēmumu. Psiholoģiski pārciešot šo stresu, es beidzot varu par to runāt brīvi, jo kādu laiku tā nebija. Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka katrs ar savu ķermeni mēs darām, ko vēlamies,” raksta skaistule, kura rudenī plāno laist klajā grāmatu, kurā iekļautas tikai veselīgas receptes.

“Es necenšos ar šo visu kādu iebiedēt vai atrunāt taisīt šo operāciju. [..] Meitenes un sievietes - NEKAD neviena cita dēļ neko nedariet! Tikai un vienīgi SEVIS!” viņa piebilda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu