Dziedātāja Adriana Miglāne atklāti par saviem kompleksiem: “Es skatos un sevi kritizēju”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/adrianamiglane/

​Pašmāju šovā “X Faktors” iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne publiski atklājusi, ka arī viņa nav izņēmums un, tāpat kā liela daļa sieviešu, cīnās ar pati saviem kompleksiem.

“Meitenes, kāpēc dažkārt ir tik grūti mīlēt sevi? Kāpēc, paskatoties spogulī, slikto sevī es redzu pirmo? Vienmēr man liekas, ka nav labi. Es skatos un sevi kritizēju, un tad es sev atkal jautāju: “Kāpēc man ir tādi kompleksi pašai par sevi?” Viss sākas ar to, ka es nemāku vienkārši pateikt “esmu skaista, esmu burvīga, es izstaroju prieku” uzreiz jau sākas “es neesmu simpātiska, kāpēc citas meitenes ir tik skaistas?”

Tu vienmēr izstaro to, ko domā Tu pats. Kritika pret sevi ir laba, ja tā ir līdz robežām nevis sāk pārvērsties par lielu kompleksu.

Dažkārt es domāju, varbūt es pārāk skatos “Instagram” bildes un tad sāk rādīties šie kompleksi? Domas ir tik spēcīga lieta, kas bieži ņem virsroku. Es nebaidos teikt citam meitenēm “Tu esi tik skaista”, lai arī es viņu pat nepazīstu. Varbūt tieši viņai tas ir visvairāk vajadzīgs, lai celtu pašapziņu,” viņa atzinās.

“Tā ar mums ir, arī mani tas bieži nomāc”, “Tu esi tik skaista!”, “Skaistums ir pārvērtēts, virspusēja lieta. Kad meklējam savējos - draugus, mīļotos, mīļākos, vīru, mēs beidzot saprotam, ka vajag ko vairāk par to, ko rāda acis,” tā komentētāji.

Kā zināms, šovasar daiļā dziedātāja pabeidza Rīgas Tālmācības vidusskolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu