Nissan parāda jaunā Juke pirmo attēlu (1)

Izmaiņas priekšpusē būs interesantas
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Savdabīgs no izskata viedokļa, taču Latvijā un daudzās citās valstīs ārkārtīgi populārs ir mazās klases krosovers Nissan Juke.

Aktuālās paaudzes Juke un pat tā modernizētā versija ir jau krietni padzīvojusi, tādēļ pienācis brīdis mainīties. Pārmaiņas faktiski jau ir notikušas, tikai tās mums vēl netiek rādītas.

Tomēr nenovēršamais notiks, turklāt drīz, par ko liecina tīmeklī nopludinātais pirmais attēls ar fragmentu no otrās paaudzes Juke priekšpuses. Konkrētāk - stūra, kurā iebūvēts interesanta dizaina galvenais lukturis un šaura LED josla virs tā. No attēla gan nevar skaidri pateikt, vai arī jaunajā modelī šī josla būs nedaudz izvirzīta virs motora pārsega un spārna plaknes, tā daudziem ļaujot orientēties mašīnas gabarītos un telpā.

Fotogalerija: Nissan Juke 2014.gadā

Jaunais Juke ir konstruēts uz tehnoloģiskās platformas, kas izstrādāta Renault-Nissan alianses ietvaros un cita starpā izmantota arī Clio ražošanā. No tā var pieņemt, ka  dalīšanās būs arī ar dzinējiem un Juke cita saņems, piemēram, 1 un 1,3 litru benzīna turbo motorus, kā arī 1,5 litru dīzeli. Iespējams, arī otrajā paaudzē būs Juke NISMO versija ar vairāk nekā 200 zirgspēkiem.

>>Pirmie iespaidi: viens motors, trīs dažādi Nissan

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu