Jūlija beigās Rīgā tiks atklāts Baltijā lielākais Jaguar Land Rover autocentrs

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jau jūlija beigās Jaguar Land Rover zīmolu pārstāvis Inchcape Motors Latvia vērs jauna autocentra durvis, un tas būs lielākais Jaguar Land Rover autocentrs Baltijā. Piedevām tas būvēts saskaņā ar zīmola korporatīvā koncepta “ARCH” dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē.

Jaunais autocentrs atradīsies Kārļa Ulmaņa gatvē 70. Autocentrs uzbūvēts nepilna gada laikā. Jaunā autocentra kopējā platība būs 3000 kvadrātmetri, tostarp 650 kvadrātmetrus plašā ekspozīcijā atradīsies septiņas jaunas Jaguar un septiņas jaunas Land Rover automašīnas. Top arī serviss ar iespēju vienlaicīgi apkalpot 11 automašīnas. Autocentrā būs mazlietotu automobiļu tirdzniecība.

Jaguar un Land Rover pārstāvis, Inchcape Motors Latvia norāda, ka auto tirgū redzams potenciāls. 2018. gadā Latvijā pārdoti 313 jauni Jaguar un Land Rover automobiļi. Simts no tiem bija Jaguar ar 85% pieaugumu pret 2017. gadu. Šogad pirmajos sešos mēnešos reģistrēti 200 Jaguar un Land Rover automobiļi.

Var piebilst, ka Jaguar Land Rover ir apņēmies no 2020. gada visus savus modeļus izgatavot ar hibrīda vai elektropiedziņu. Jau 2018 gadā tirdzniecībā nonāca pirmais pilnīgi elektriskais premium krosovers Jaguar I-PACE, turklāt uzvarēja konkursos “Pasaules Gada auto 2019” un “Eiropas Gada auto 2019”. Tā kā hibrīdauto un elektroauto kļūst vairāk, pie salona izbūvētas divas līdzstrāvas uzlādes vietas ar 50kW jaudu un divas 22kW maiņstrāvas stacijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu