Maskavas "Dinamo" pirmajā pirmssezonas treniņā Indraši iespēlē otrajā maiņā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" pirmssezonas sagatavošanās nometnes pirmajā treniņā latvietis Miks Indrašis darbojās otrajā uzbrucēju virknējumā, pildot centra uzbrucēja pienākumus.

Indrašis aizvadītajā sezonā pirmo reizi devās leģionāra gaitās, pievienojoties Krievijas galvaspilsētas klubam. KHL sezonu viņš pabeidza līderu trio, spēlējot kopā ar Dmitriju Kagarļicki un Vadimu Šipačovu.

Kagarļickis starpsezonā pievienojās Sanktpēterburgas SKA, bet Šipačovs parakstīja jaunu līgumu ar "Dinamo".

Pirmssezonas nometnes pirmajā treniņā gan Indrašis un Šipačovs darbojās dažādos trijniekos. Krievijas uzbrucējs bija pirmās maiņas centrs, bet Latvijas izlases spēlētājs bija otrajā uzbrucēju virknējumā kopā ar pieredzējušo Maksimu Afinogenovu un Vladimiru Brjukvinu.

Interesanti, ka Indrašis treniņā pildīja centra uzbrucēja funkcijas, kuras viņam tika uzticētas arī aizvadītās sezonas otrajā pusē. Šajā pozīcijā Indrašis sevi labi parādīja, kaut primāri ir malējais uzbrucējs.

Maskavas "Dinamo" sagatavošanās nometni sezonai aizvada Ņižņijnovgorodā. 3.augustā gaidāms pārbaudes mačs pret vietējo "Torpedo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu