Nedēļas nogalē Piejūras kempingā norisināsies "Kurland Bike Meet 2019"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ventspils.lv

19. jūlijā jau no plkst. 13:00 Ventspils Piejūras kempingā ieradīsies motociklisti no Baltijas, Skandināvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Vācijas, un citām valstīm, lai piedalītos tradicionālajā moto saietā “Kurland Bike Meet 2019”. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 2000 motociklistu. “Kurland Bike Meet 2019” ir lielākais Latvijas motodzīves pasākums pēc “Motosezonas atklāšanas”.

Piektdienas vakarā Piejūras kempingā uzstāsies grupas “J&B”, “Barell” un “911”, kā arī būs pieejama karaoke telts. Sestdien, 20. jūlijā, plkst. 13:00 startēs tradicionālā motoparāde, kas sāksies Piejūras kempingā, tālāk virzīsies pa Lielo prospektu un Embūtes ielu. Atpakaļceļā parādes brauciens virzīsies pa Sarkanmuižas dambi līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielas promenādē.

Pēc motoparādes Ostas ielas promenādē notiks dažādi bezmaksas pasākumi. Pie Vecā Spīķera uz skatuves ar koncertprogrammu uzstāsies šobrīd pieprasītākā blūza un rokenrola grupa “Bad Habits”. Viens no populārākajiem veiklības un drošības braucieniem “Gymkhana Ventspils”, kas veicina motobraucēju līdzsvaru un veiklības nostiprināšanu, norisināsies laukumā pie Govs Ceļotājas. Paralēli būs iespēja iepazīties ar vecākā joprojām strādājošā britu motozīmola “Triumph” modeļu klāstu, kā arī pieteikties izmēģinājuma braucienam ar tiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu