Skudra par "Traktor" hokejistiem: Daži nometnē ieradās pa taisno no pludmales

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Pēteris Skudra atzinīgi novērtējis padoto fizisko sagatavotību treniņnometnes sākumā, gan uzsverot, ka daži spēlētāji tomēr tai nav bijuši gatavi un pārlieku ilgi brīvdienās atpūtušies.

Skudra pērnā gada pavasarī tika atbrīvots no Ņižnijnovgorodas "Torpedo" galvenā trenera amata, kur pavadīja piecas sezonas. Aprīļa vidū viņš kļuva par jauno "Traktor" galveno treneri, šorīd aizvadot pirmo pirmssezonas nometni ar Čeļabinskas klubu.

Treneris Krievijas medijiem pieteikami atzinīgi novērtēja lielākās daļas hokejistu fizisko formu nometnes sākumā, bet arī nekautrējās dažus par to kritizēt.

"Puiši nometnē ieradās labā formā. Viņi saņēma piecu nedēļu treniņu plānu, veica visas medicīniskās pārbaudes. Bija arī daži, kuri uz šejieni ieradās pa taisno no pludmales. Viņi gatavosies sezonai Krievijas Augstākajā līgā," tiešs bija Skudra.

Pēc pāris dienām "Traktor" komanda došoties uz Slovēniju, kur treniņu slodzes pieaugs. 3.augustā esot gaidāms pārbaudes mačs ar kādu Ungārijas komandu.

Treniņos hokejisti neskrienot garus krosus, bet biežāk izmantojot velotrenažierus, kas saudzē ceļgalus.

Karjeras laikā vārtsargs Skudra pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubus Bostonas "Bruins", Bufalo "Sabres", Pitsburgas "Penguins" un Vankūveras "Canucks". 

Karjeras pēdējos gados viņš spēlēja Krievijas klubus Maskavas CSKA, Kazaņas "Ak Bars", Novokuzņeckas "Metallurg" un Voskresenkas "Himik".

"Traktor" aizvadītajā KHL sezonā regulārajā čempionātā bija astotajā vietā Austrumu konferencē, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 0-4 piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu