"Latgalīšu repa" puiši atzīst - mūzikas dēļ cieš attiecības ar mīļotajām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju duetu "Latgalīšu reps" iecienījis ne tikai jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits, bet arī ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve. Intervijā izdevumam "Ieva" grupas dalībnieki Ivo Grigalis un Didzis Kozlovs atklāj, ka abi ir aizņemtu vīriešu statusā, bet atzīst - mūzikas dēļ visai nopietni cieš attiecības ar mīļotajām.  

Ivo ar sievu ir precējies piecus gadus, pāris audzina sešus gadus vecu meitiņu, savukārt Didzi vieno romantiskas attiecības ar par sevi krietnu jaunāku mīļoto, pie tam - pāris nedzīvo kopā. 

Tāpat puiši paralēli mūziķu karjerai strādā vēl citās darbavietās. 

"Atklāti varu pateikt: mums ar draudzeni ir problēmas, jo es ļoti daudz strādāju, bet visu brīvo laiku paņem mūzika," saka Didzis.

Viņam piebalso Ivo: "Īstenībā arī man jādomā par to, ka koncerti mani atņem ģimenei. Ikdienā domāju par savu pamatdarbu, paralēli jāmenedžē tas, kas vajadzīgs "Latgalīšu repam": jāsatiekas, jāfilmē, jāiedzied. Katru sestdienu ir koncerti – kad atbrauc, gribi atpūsties. Ja vēl gribi izdzert kādu aliņu, svētdien vispār neko negribas darīt! Pirmais "Latgalīšu repa" gads – 2017. gads – bija tāds prieka pēc, bet tad iznāca "Žārei gaļi", un dzīve sagriezās kā virpulī – pēdējā laikā katrās brīvdienās ir divi koncerti..."

Viņš turpina: "Tas, kas ar mums, ar "Latgalīšu repu" notiek pašlaik, ir pagaidām – viss var pāriet un beigties.

Mums ir ap 30, bet tikai tagad piepildās mūsu bērnības sapnis.

Esam nonākuši uz skatuves – tur, uz kurieni esam gadiem gājuši un pat vairs neticējām, ka izdosies."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu