Slavenības, kuras ir praktizējušas celibātu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Skaistas, talantīgas, seksīgas - kāds ir viņu noslēpums, kāpēc uz laiku ir atteikušās no seksuāla rakstura attiecībām?

Ciara

Tumšādainā skaistule nebija nevainīga, kad apprecējās ar savu vīru, - turklāt viņai jau bija bērns no [pirmajām attiecībām. Tomēr celibāts tika ieturēts. Jā, ar savu tagadējo vīru viņa no seksa atturējās līdz pat kāzām. 

Foto: Reuters/ScanPix

Lēdija Gāga

Popdīva Lēdija Gāga no seksa atturas, kad dodas savās garajās koncerttūrēs. Viņa uzsver, ka tad vienkārši viņai nav laika uz to koncentrēties - visu uzmanību aizņemot mūzika. 

Foto: SIPA/Scanpix

Adriana Lima

Lai gan Adriana ir viena no seksapīlākajām modelēm pasaulē, viņa ir audzināta stingrā katoļu ģimenē. Ticība viņai lika līdz kāzām palikt nevainīgai!

Foto: Reuters/ScanPix

Lenijs Kravics

Kurš to būtu domājis, ka šis "karstais" rokmūziķis ir no seksa atturējies trīs gadus? Izrādās, kāda attiecību pieredze viņam lika sākt šo eksperimentu, lai saprastu, ka nākamā otrā pusīte ir patiesi ne tikai miesas, bet arī dvēseles radiniece. 

Foto: SIPA/Scanpix

Meraija Kerija

Meraija Kerija ar savu otro vīru Niku Kanonu līdz kāzām ievēroja celibātu - nekādu seksu! Kā reiz intervijā teikusi Meraija - tas nenozīmē, ka intimitātes nebija. Bija tuvības brīži, bet ne dzimumakts. 

Foto: AFP/SCANPIX

Nikija Mināža

Kā izrādās, seksīgā dziedātāja no seksuālās dzīves atturējusies teju gadu - jā, viņa gadu netikās ar vīriešiem. Vismaz tā viņa saka. 

Foto: SIPA/Scanpix

Džesika Simpsone

Jā, lai gan tas šķiet neticami - Džesika savu nevainību zaudēja kāzu naktī. 

Foto: SIPA/Scanpix

Džesika Vaita

Pēc sāpīgas šķiršanās modele Džesika Vaita izlēma piebremzēt ar seksuālām attiecībām. Tikai pēc vairākiem randiņiem viņa izlēma - vai vēlas šo vīrieti laist sev tuvāk. Neizlēmība vilkās teju gada garumā. 

Foto: AFP/SCANPIX

Miranda Kera

 Lai gan Miranda jau labi zināja, kas ir sekss, jo viņai jau bija kopīgs bērns ar aktieri Orlando Blūmu, satiekot savu nākamo vīrieti, viņa ieturēja celibātu. Šoreiz stipras ticības vārdā simpātiskā modele izturēja līdz kāzām. 

Foto: AFP/SCANPIX
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu