Ceļvedis: Laima, baltais pikniks, ūdens festivāls, aviošovs, dzīres, Fono, Ērenpreiss u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ulallā! Jūlija nedēļa nogale ir raiba kā dzeņa vēders - izvēlies sev piemērotāko izklaidi!

TIRDZIŅI UN PASĀKUMI

„L’elegante Pop-Up Picnic”

Foto: Kristīne Grīnvalde

Jau piekto vasaru kādā no Rīgas pilsētvides skaistākajām vietām elegantās un iedvesmojošās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop–Up Picnic” sapulcinās draugus, kurus vieno laba gaume, skaistums un mirkļa burvība. Vakars tiks pavadīts svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegantas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem. „L’elegante Pop–Up Picnic” var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem - detalizētāka informācija atrodama pasākuma mājas lapā.

Foto: LETA/Ieva Čīka

Mazsalacā svin velosipēdu meistara Ērenpreisa 128. jubileju

Mazsalacā reizē ar pilsētas svētkiem jau devīto gadu tiks svinēta Mazsalacā dzimušā amatnieka, velosipēdu izgatavotāja Gustava Ērenpreisa jubileja. Pilsētas svētku pasākumi sāksies jau ceturtdien, 18.jūlijā, bet svētku kulminācija – velosvētku parādes brauciens un vakara koncerts ar Martu Kristiānu Kalniņu – sestdien, 20.jūlijā.

Baldones Waterfest 2019

Baldones Waterfest ir trīs dienu bezrūpīga un romantiska festivāla pieredze īstajā vietā un laikā – Baldones Waterjump teritorijā no 19. līdz 21. jūlijam. Tā ir iespēja izaicināt sevi un baudīt cilvēkus, aktīvu atpūtu un mūziku vienā vietā.  Bez stereotipiem un standartiem, bez ierobežojumiem.

Šerloka Holmsa dzimšanas diena

Rīgas centrā notiek «Šerloku Holmsu» gājiens
Rīgas centrā notiek «Šerloku Holmsu» gājiens Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

20.jūlijā notiks pirmais vasaras pasākums viskrāšņāko Rīgas svētku – “Šerloka Holmsa dzimšanas dienas” – astoņu gadu ilgajā vēsturē. Organizatori šo pasākumu ir pieskaņojuši divu vispopulārāko dižā detektīva atveidotāju kino – Vasilija Ļivanova un Benedikta Kamberbača – dzimšanas dienai. Svētki ir arī mainījuši norises vietu – programmas galvenā izklaides daļa notiks Jūrmalā, jūras malā. Pasākumi.

Dzīres Kuldīgā 2019

Foto: publicitātes

No 19. līdz 21. jūlijam trīs dienu garumā ar daudzveidīgiem pasākumiem Kuldīgas ielās, parkos un laukumos norisināsies jau divdesmit ceturtās “Dzīres Kuldīgā”. Programma.

«Fono Cēsis»
«Fono Cēsis» Foto: Publicitātes foto

Cēsu pilsētas svētki "Cēsis 813"

No 19. līdz 21. jūlijam ar tradicionāli plašu programmu svinēsim Cēsu pilsētas svētkus “Cēsis 813”, kam šogad dota devīze “Svinam vasaru!” Svētku centrālā skatuve šoreiz būs Vienības laukumā, kur arī norisināsies galvenie svētku notikumi. Visu dienu vecpilsētas ielās rosīsies plašs mājražotāju tirdziņš. Jāatgādina, ka tradicionālais lukturu gājiens šoreiz sāksies Pils parkā, bet noslēgsies Vienības laukumā. Uz svētku centrālās skatuves notiks “Gada cēsnieka” godināšana, un to noslēgs krāšņs salūts. Krāšņo svētku programmu lasi tepat. 

10. Balvu novada svētki "Ir labi būt lielai saimei"

Balvu novada svētki notiks no 19. un 20. jūlijā.  19.jūlijā uzstāsies BERMUDU DIVSTŪRIS, bet 20.jūlijā vakara koncertā uzstāsies AIJA ANDREJEVA, AGNESE RAKOVSKA, IGO, ATIS IEVIŅŠ, INGUS PĒTERSONS. Pēc svētku koncerta balle kopā ar grupu KLAIDONIS un ALU CILVĒKI.

Foto: Publicitātes foto

 "Wings Over Baltics Airshow 2019"

20. un 21. jūlijā lidostā "Jūrmala" Tukumā norisināsies vērienīgākais Baltijas aviošovs "Wings Over Baltics Airshow 2019". Baltic Bees Jet Team ir viena no pasaulē lielākajām civilajām augstākās pilotāžas komandām, kas veic sarežģītus trikus un kombinācijas gaisā, ar sešām augstas jaudas reaktīvajām lidmašīnām sasniedzot ātrumu 900 km/h.

"Kurland Bike Meet 2019"

Foto: publicitātes

19. jūlijā jau no plkst. 13:00 Ventspils Piejūras kempingā ieradīsies motociklisti no Baltijas, Skandināvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Vācijas un citām valstīm, lai piedalītos tradicionālajā moto saietā “Kurland Bike Meet 2019”. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 2000 motociklistu. “Kurland Bike Meet 2019” ir lielākais Latvijas motodzīves pasākums pēc “Motosezonas atklāšanas”. 

KONCERTI & FESTIVĀLI

Foto: Informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala"
Foto: Informē par festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala"

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala", kurš šogad no 18. līdz 21. jūlijam Dzintaru koncertzālē tiks aizvadīts jau piekto reizi. Šogad festivālā kopskaitā piedalīsies vairāk nekā 40 mākslinieku no 14 valstīm - Latvijas, Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas, Armēnijas, Dānijas, Igaunijas, Izraēlas, Kazahstānas, Kubas, Itālijas, Gruzijas, Moldovas, Azerbaidžānas. Programma. 

Ozols
Ozols Foto: publicitātes

"Summer Sound" iesildīšanās pasākums ar Ozolu 

Lietaino un neparedzamo laikapstākļu dēļ "Summer Sound" iesildīšanās pasākums tiek pārcelts uz piektdienu, 19. jūliju, norises vieta netiek mainīta – Tallinas ielas kvartāls. Vakara programmā paredzēta ne tikai muzikālā daļa, kurā Ozols pirmatskaņos savas jaunākās dziesmas, bet arī sportiskā daļa – ielu basketbola turnīrs ar vērtīgām balvām no festivāla "Summer Sound", "Red Bull", "Pringles", "Stenders" un "Barley Bros". Tāpat būs arī iespējams uzspēlēt galda tenisu un aplūkot ielu mākslinieka Tron Karton jaunāko sienas gleznojumu par godu šim pasākumam.

Mūzikas festivāls "Saulkrasti Jazz Festival 2019" 

Foto: Kristaps Kitners

Saulkrastos sācies  XXII starptautiskais džeza mūzikas festivāls "Saulkrasti Jazz Festival 2019", kas ilgs līdz 20.08. Šogad uz festivāla skatuves kāps izcilākie mūziķi no Baltijas valstīm, Polijas, Ungārijas, Itālijas, Beļģijas, Francijas, Izraēlas un, protams, džeza mūzikas dzimtenes - ASV. Programma.

Fono Cēsis
Fono Cēsis Foto: publicitātes

Festivāls "Fono Cēsis"

Gadskārtējais mūzikas festivāls “Fono Cēsis” apstiprina savu norisi 19. un 20. jūlijā – Cēsis 813 svinību laikā – par “Smilšu laukumu” dēvētajā Uzvaras bulvārī 22. Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz tas norisināsies divas dienas, paralēli izvēršot aktivitātes arī “Fonoklubā”. Programma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu