Apdzīvotā vietā traucas ar 87 km/h un mēģina piekukuļot policistu (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Valsts policija (VP) šonedēļ Rīgā aizturējusi kādu automašīnas vadītāju par kukuļa došanu netrafaretā ceļu policijas auto ekipāžai, informēja VP.

15.jūlija rītā Vestienas ielā Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, veicot satiksmes uzraudzību ar netrafareto policijas automašīnu "Subaru", konstatēja kādu "Škoda" markas automašīnu, kuras vadītājs pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu. Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā, šis transportlīdzeklis braucis ar 87 kilometriem stundā.

Apturot transportlīdzekli, uz likumsarga aicinājumu uzrādīt personu apliecinošus dokumentus vadītājs no krekla kabatas izvilcis 20 eiro banknoti un ielicis to starp transportlīdzekļa vadītāja apliecību un transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību. 1958.gadā dzimušais vīrietis pēc tam mēģinājis atrunāties, ka ļoti steidzies, tādēļ cerībā izvairīties no soda devis kukuli.

Par kukuļa došanu pret autovadītāju sākts kriminālprocess, kā arī viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu