Bārtons apsūdzēts pretinieku komandas trenera piekaušanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Flītvudas "Town" futbola kluba galvenajam trenerim Džojam Bārtonam trešdien izvirzīta apsūdzība miesas bojājumu nodarīšanā pretinieku komandas trenerim pēc Anglijas pēc spēka trešās līgas - "League One" - mača pret "Barnsley".

Bijušais Mančestras "City" un Marseļas "Olympique" pussargs Bārtons noliedzis viņam izvirzītās apsūdzības, ka viņš pēc aprīlī notikušā mača saķēries ar "Barnsley" komandas galveno treneri Denielu Stendelu stadiona "Oakwell" tunelī.

Dienvidjorkšīras policija apstiprinājusi, ka ir apsūdzētais pēc incidenta Bārnslijas futbola klubā šā gada 13.aprīlī. Policijas paziņojumā teikts, ka "pēc "Barnsley" spēles ar Flītvudas "Town" apmēram piecos pēcpusdienā kluba tunelī notika sadursme, pēc kuras cietušais pameta stadionu ar savainotu seju."

36 gadus vecais Bārtons ir apsūdzēts par šo miesas bojājumu nodarīšanu Stendelam, un trenerim šī gada 9.oktobrī būs jāstājas Bārnslijas tiesas priekšā.

Vēlāk Bārtons, kura pagātnē jau ir saķeršanās gan laukumā, gan ārpus tā, tika aizturēts uz aizdomu pamata par rasistiski motivētiem nodarījumiem.

Bārnslijas kluba uzbrucējs Kolijs Vudrovs ierakstā "Twitter" kontā, kas vēlāk tika dzēsts, apgalvoja, ka Stendelam pēc incidenta pa seju tecējušas asinis.

Tāpat Stendelam cietuši divi priekšzobi, kuriem bijusi nepieciešama steidzama zobārsta aprūpe.

"Barnsley" klubs par notikušo iesniedzis formālu sūdzību gan Anglijas Futbola asociācijai, gan Anglijas Futbola līgas vadībai.

Mančestras "City" komandā Bārtons spēlēja no 2002. līdz 2007.gadam, kas bija vēl pirms kluba ielaušanās spēcīgāko Anglijas komandu pulkā. Šajā vienībā viņš kopumā 153 spēlēs guva 17 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu