Anglijas izlases aizsargs Tripjers pārcēlies uz Madrides "Atletico"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Kerans Tripjers
Kerans Tripjers Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola izlases aizsargs Kerans Tripjers pievienojies Spānijas klubam Madrides "Atletico".

(Pievienota 6.-8.rindkopa.)

Kopš 2015.gada Tripjers pārstāvēja dzimtenes klubu Totenhemas "Hotspur", ar ko turklāt aizvadītajā sezonā sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu. Tiek lēsts, ka aizsarga pirkums "Atletico" vienībai izmaksājis 22 miljonus eiro.

"Atletico" un 28 gadus vecais Tripjers vienojušies par trīs gadu līgumu.

Četru gadu laikā "Hotspur" rindās Tripjers aizvadīja kopumā 114 spēles un guva divus vārtus. Profesionāļa karjeru viņš uzsāka Mančestras "City", kur gan netika pie spēles laika, un pēc tam spēlēja "Barnsley" un "Burnley" komandās.

Savukārt Anglijas izlasē Tripjers 16 spēlēs guvis vienus vārtus, kas tika iesisti pērn Pasaules kausa pusfināla zaudējumā pret Horvātiju.

Savukārt ceturtdien "Atletico" klubs paziņoja par 24 gadus vecā Spānijas izlases aizsarga Mario Ermoso nolīgšanu. Viņš iepriekš pārstāvēja Barselonas "Espanyol", bet pāreja izmaksājusi aptuveni 25 miljonus eiro.

Līgumu ar "Atletico" klubu Ermoso parakstījis uz pieciem gadiem.

Ermoso pats nāk no Madrides, bet futbolista gaitas uzsāka slavenajā "Real" klubā, kur nespēja izkarot vietu, bet "Espanyol" viņš pārstāvēja iepriekšējos divus gadus.

Šajā vasarā "Atletico" veikusi ievērojamas izmaiņas sastāvā, jo to atstājuši tādi futbolisti kā Huanfrans, Lukass Ernandess un kapteinis Djego Godins, bet citi spēlētāji nākuši vietā, piemēram, par 126 miljoniem eiro nopirktais portugāļu talants Žuāns Fēlikss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu