NBA kluba ģenerālmenedžeris: Lenards spēlētājus sev apkārt nepadara labākus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kavai Lenards
Kavai Lenards Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions un finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Kavai Lenards sev apkārt esošos komandas biedrus nepadara labākus, jo ir pārāk savtīgs, sarunā ar "Bleacher Report" izteicies kāds anonīms līgas kluba ģenerālmenedžeris.

Pašlaik 28 gadus vecais Lenards iepriekšējā sezonā kļuva par NBA čempionu Toronto "Raptors" sastāvā un tieši viņš tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 

Lenards pēc sezonas kļuva par neierobežotu brīvo aģentu. Ziemeļamerikas mediji vēstīja, ka viens no labākajiem basketbolistiem pasaulē izskatīja trīs komandu piedāvājumus - "Raptors", Losandželosas "Clippers" un Losandželosas "Lakers". 

Diezgan negaidīti basketbolists pievienojās "Clippers", kur apvienoja spēkus ar Polu Džordžu.

Kāds anonīms NBA ģenerālmenedžeris "Bleacher Report" paudis savus uzskatus par Lenardu.

"Kavai ir lielisks tajā, ka panāk sev vēlamo. Bet viņš nepaceļ spārnos pārējos. Viņam piemīt līdera dotības, bet tās izpaužas viņa darbībās laukumā, nevis skaļos vārdos ģērbtuvē. Zinu, ka NBA ir spēlētāju līga, bet pēdējā laika notikumi jau ir par traku. Viņi paši izdomā, cik saņems, ar kuriem čomiem spēlēs vienā komandā," sacīja ģenerālmenedžeris.

Lenards ar "Clippers" noslēdza 4 gadu līgumu ar maksimālo 142 miljonu ASV dolāru atalgojumu.

Savukārt 29 gadus vecais Džordžs uz Losandželosu pārcēlās spēlētāju maiņas darījumā no Oklahomasitijas "Thunder" komandas.

Gan Lenards, gan Džordžs līgā ir pazīstami ne tikai ar teicamo spēli uzbrukumā, bet arī ar lielisko sniegumu aizsardzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu