Avārijā cieš treileris ar vairākām jaunām Toyota Supra

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook

Ir automobiļi, kuriem, šķiet, nav lemts nonākt uz ceļa. Vairākas jaunas Toyota Supra ir starp šādiem auto, jo cieta avārijā, atrodoties vēl uz treilera.

Tīmeklī šobrīd klejo nepatīkami attēli ar pilnīgi jaunām Toyota Supra, kas cietušas avārijā vēl pirms nonākušas dīleru salonos un nodotas jaunajiem īpašniekiem.

Foto: Facebook

Informācija par to, kur noticis negadījums, ir strīdīga, taču redzams, ka cietušais treileris, kurā acīmredzot ietriekusies cita smagā mašīna, ir ar Ungārijas valsts numura zīmēm. Tas gan nenozīmē, ka avārija notikusi Ungārijā. Tā tikpat labi varēja būt arī Austrija, jo uzņēmuma Magna Steyr rūpnīca, kur norit Supra montāža, atrodas Grācā - aptuveni stundas brauciena attālumā no Ungārijas robežas.

Foto: Facebook

Lai vai kā, attēlos redzams, ka visvairāk cietis pirmajā līmenī vestais auto. Tas krietni pastumts uz priekšu un apskādējis arī priekšā stāvošo sarkanas krāsas mašīnu. Uz augšējās platformas vestajam auto paveicies vairāk, lai gan, bamperu un saliektās izplūdes caurules tāpat nāksies nomainīt.

Foto: Toyota Supra

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu