Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Dienas pirmā puse var tikt veltīta darba jautājumiem. Nav izslēgts, ka projekta nodošanas termiņi strauji tuvosies, un tas nozīmē - būs jāpaveic vēl daudz dažādu lietu. Pēcpusdienā ļausi sev no sirds atpūsties.

VĒRSIS Radīsi aizvien jaunus veidus, kā uzjautrināt ne tikai sevi, bet arīdzan apkārtējos. Šis brīdis var būt interesants radošo profesiju pārstāvjiem. Tu droši vari stāties plašākas auditorijas priekšā.

DVĪŅI Ieteicams aktīvāk pievērsties mājas uzkopšanai, labiekārtošanai. Bērni var sagādāt pamatīgas galvassāpes un likt parādīties pirmajiem sirmajiem matiem. Nav ieteicams veikt lielākus pirkumus.

VĒZIS Neuztver šodien notiekošo pārlieku tieši, centies arī negācijās saskatīt savu devu humora. Lai vairotu emocionālo līdzsvaru, derētu izrunāties ar otro pusīti, pavadīt laiku filozofiskās pārdomās.

LAUVA Ja vien būsi godīgs pret sevi un apkārtējiem, tev smaidīs veiksme. Pateicoties labajam noskaņojumam, ātri gūsi līdzgaitnieku ievērību, uzmanības apliecinājumus. Vakaru velti mīļotajam.

JAUNAVA Šodien vajadzētu atturēties no kārdinājuma sākt vairākus darbus vienlaikus. Labāk ļaut sev atvilkt elpu, uz brīdi aizmirst par visiem uztraukumiem un koncentrēt uzmanību mīļotajam cilvēkam!

SVARI Spēsi prasmīgi likt lietā agrāk uzkrātas zināšanas. Iespējams, radīsi jaunas idejas, kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Šodien vari aicināt ciemos draugus, kā arī apmeklēt sabiedriskus pasākumus.

SKORPIONS Vēlēsies tikt skaidrībā par savām jūtām pret partneri. Pielūko, lai saskarsmē ar otro pusīti nekļūsti pārlieku uzstājīgs vai agresīvs. Šoreiz zvaigznes silti iesaka vairāk ieklausīties laulātā viedoklī.

STRĒLNIEKS Būsi izteikti impulsīvs, nevēlēsies dzirdēt neko, kas ir pretrunā ar tavām mirkļa iegribām. Nav ieteicams apmeklēt skaļus sabiedriskus pasākumus. Labāk atpūties pie dabas!

MEŽĀZIS Būsi netipiski svārstīgs un nespēsi īsti ieņemt konkrētu nostāju attiecību jautājumos. Iekšējās pretrunas, kuras izjutīsi, traucēs gūt saskaņu kopdzīvē ar otro pusīti. Nav ieteicama alkohola lietošana.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies dienu izmantot maksimāli lietderīgi, tāpēc nodarbosies ar saimnieciskām lietām. Tikai tad, kad būsi paveicis visus mājas darbus, ļausi sev pienācīgi atpūsties.

ZIVIS Diena kā radīta, lai pievērstos mājas dzīvei, attiecību skaidrošanai, atvasīšu audzināšanai. Pēcpusdienā vari doties uz veikaliem, iegādāties ne tikai saimniecībai nepieciešamo, bet arī iepriecināt sevi ar kādu nieciņu.

SVĒTDIENA

AUNS Iespējams, pieņemsi svarīgu un tālejošu lēmumu, kas ieviesīs krasas pārmaiņas ikdienas ritmā. Lielu uzmanību veltīsi dzīves radošajai pusei, jo tā sniegs lieliskas iespējas atslēgties no ikdienas uztraukumiem.

VĒRSIS Šodien kaut kādā ziņā var nākties pārkāpt savus principus, ko visai jūtami pārdzīvosi. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties nesaskaņas, kuras sakņosies pārlieku dažādā skatījumā uz naudas lietām.

DVĪŅI Nedēļas laikā uzkrātais stress var likt sevi manīt. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem kļūsi nedaudz nesavaldīgs, dzēlīgs izteicienos. No uzkrātajām negācijām vislabāk palīdzēs atbrīvoties pirts procedūras.

VĒZIS Modīsies labā garastāvoklī, būsi gatavs jauniem piedzīvojumiem. Nav izslēgts, ka radīsi iespējas īstenot kādu trakulīgu ieceri. Mīlas frontē sevi viskrāšņāk apliecinās Vēži, kuri nesen sākuši kopdzīvi.

LAUVA Tu nežēlosi līdzekļus izklaidei, jo sevišķi, ja tā notiks kuplā draugu lokā. Apkārtējo iedvesmots, vari nolemt apliecināt savus radošos talantus. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam ar alkohola daudzumu.

JAUNAVA Kāds no tuviniekiem var nepamatoti aizskart tevi, kas savukārt var būt par iemeslu nomāktam garastāvoklim. Tomēr ilgi dusmoties vai skumt tev nenāksies, par ko parūpēsies mīļotais cilvēks.

SVARI Gribēsi aizmirst visu uz pasaules un ļauties klusai, nesteidzīgai atpūtai vienatnē. Makšķerēšanas vai medību piekritēji noteikti būs pilnībā nodevušies savam vaļaspriekam.

SKORPIONS Tā vien gribēsi izlaisties dīvānā un neko nedarīt. Taču mīļotais var būt noskaņots dienu pavadīt pavisam citā garā. Šoreiz labāk ieklausies sevī un nerīkojies pretēji savām sajūtām.

STRĒLNIEKS Kādam no ģimenes locekļiem var sašķobīties veselība, kas nozīmē - veltīsi laiku viņa aprūpei, morālajam atbalstam. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

MEŽĀZIS Esi atklātāks pret partneri, ja reiz tevi kas nomāc, neslēp, bet izrunā sasāpējušo problēmu. Savukārt, ja mīļotais tev izsūdz savas bēdas, esi iejūtīgs un necenties visu uztvert vēsi un racionāli.

ŪDENSVĪRS Kaut arī skaidri apzināsies, ko vēlies sasniegt, vēlmju īstenošana var kavēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Šobrīd panākumu atslēga it visam būs pacietība un savaldīgums.

ZIVIS Mācēsi viegli rast kopīgu valodu ar jaunāko paaudzi. Nav izslēgts, kāds no Zivju zīmes pārstāvjiem šodien piedalīsies radoša projekta īstenošanā, apliecinās savas organizatora, pasākuma vadītāja dotības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu