Klops gatavs trenēt "Liverpool" vēl vismaz trīs gadus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: Reuters/ScanPix

Vācu speciālists Jirgens Klops plāno Anglijas futbola klubu "Liverpool" vadīt vēl vismaz vairākus gadus.

Šogad Klops kopā ar "Liverpool" uzvarēja UEFA Čempionu līgā, bet vācieša vadībā tā kļuvusi par vienu no spēcīgākajām komandām Anglijā un Eiropā. Pašreizējais trenera līgums noslēdzas līdz 2022.gadam, bet jau pēc panākuma prestižākajā kontinenta klubu turnīrā parādījās informācija, ka kontrakts varētu tikt pagarināts.

"Šobrīd par savu nākotni nedomāju. Kāpēc man tas būtu jādara. Manā līgumā vēl ir trīs gadi, un doties prom ātrāk nedomāju. Tātad būšu šeit vismaz vēl trīs gadus," teica Klops, kura vadītā "Liverpool" pašlaik aizvada pirmssezonas tūri ASV.

Tiesa, vēl pagājušajā mēnesī ESPN ziņoja, ka 52 gadus vecais Klops plānojot pēc līguma beigām paņemt pauzi no futbola. Tāpat ir informācija, ka treneris būtu ieinteresēts pārņemt Vācijas futbola izlases grožus.

Par pirmssezonas posmu Klops tikmēr pauda apmierinātību.

"Pagaidām viss ir labi, bet priekšā vēl daudz darba. Iepriekšējā sezonā spēlējām konkrētā līmenī, kas būs par pamatu, ko no sevis sagaidām nākamajā sezonā. Nav runa par rezultātiem, bet gan sniegumu. Tur vēl mums ir, ko uzlabot. To mēs apzināmies," skaidroja vācietis.

Iepriekšējā sezonā "Liverpool" futbolisti Anglijas premjerlīgā tikai par punktu atpalika no čempiones Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu