Baltijas valstu galvaspilsētās aug degvielas cenas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vīrietis degvielas uzpildes stacijā
Vīrietis degvielas uzpildes stacijā Foto: Pixabay

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojams degvielas cenu kāpums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā pēc divu nedēļu stabilitātes perioda degvielas cenas "Circle K" uzpildes stacijās atsāka augt. Šajā piektdienā litrs 95.markas benzīna maksāja 1,284 eiro, kas ir par 1,56% vairāk, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,214 eiro, kas ir par 1,68% vairāk nekā iepriekšējās darba nedēļas beigās.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena pieauga par 1,85% - līdz 1,185 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,2% un bija 1,088 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas cenas šajā nedēļā palielinājās. Gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena pieauga par 1,15% - līdz attiecīgi 1,343 eiro un 1,313 eiro par litru.

Vienlaikus autogāzes cena arī šonedēļ bija stabila Latvijas un Igaunijas galvaspilsētās, un šo darba nedēļu, tāpat kā iepriekšējo, Tallinā noslēdza pie 0,629 eiro, Rīgā - 0,565 eiro. Bet Viļņā autogāzes cena samazinājās par 4% - līdz 0,45 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu