Aizsargs Truba noslēdz ievērojamu līgumu ar Ņujorkas "Rangers"

LETA/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeikobs Truba
Džeikobs Truba Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aizsargs Džeikobs Truba noslēdzis ievērojamu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Ņujorkas "Rangers".

Abas puses vienojušās par septiņu gadu līgumu, kura kopējā vērtība ir 56 miljoni dolāru (49,6 miljoni eiro), bet vidējā sezonas alga viņam līdz ar to būs astoņi miljoni dolāru (septiņi miljoni eiro).

Pirms tam Truba bija ierobežoti brīvais aģents.

"Tas ir kas tāds, ko vēlējos jau ilgu laiku - parakstīt ilgtermiņa līgumu un spēlēt Ņujorkā," gandarījumu pēc līguma parakstīšanas pauda Truba. "Tā ir iespējami labākā situācija, ka viss nokārtojas ģimenei un nākotnei."

Visas sešas savas NHL sezonas 25 gadus vecais Truba bija aizvadījis Vinipegas "Jets" komandā, kur iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā 82 spēlēs guva astoņus vārtus un veica 42 rezultatīvas piespēles, uzstādot savu rezultativitātes rekordu, bet sešās Stenlija kausa cīņās viņa kontā viena rezultatīva piespēle.

Savukārt jūnijā tiesības uz amerikāņu aizsargu tika aizmainītas uz "Rangers" komandu, jo abas puses nespēja vienoties par jaunu līgumu.

"Jets" draftēja Trubu 2012.gadā ar devīto numuru, bet regulārajā čempionātā 408 spēlēs viņš guvis 42 vārtus un veicis 137 rezultatīvas piespēles, kamēr 27 mačos Stenlija kausā viņa rēķinā divi vārti un četras piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu