Medijs: "Real" apmaiņā pret Neimaru piedāvājusi Beilu un 90 miljonus eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola grands Madrides "Real" apmaiņā pret brazīliešu superzvaigzni Neimaru Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandai piedāvājusi velsiešu uzbrucēju Geretu Beilu un prāvu naudas summu, vēsta spāņu medijs "Mundo Deportivo".

Neimars skaidri licis noprast, ka vēlas pamest Parīzes klubu, lai pievienotos Spānijas čempionei "Barcelona", tomēr katalāņu kluba vadība atklāja, ka nopietnas sarunas ar spēlētāju tā arī vēl nav vedusi.

Savukārt "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns jau iepriekš izteicās, ka Beils drīzumā pametīšot komandu, bet nu jau spāņu mediji ziņo, ka velsieša jaunā mājvieta varētu būt PSG, kura vēl papildus futbolistam saņemšot 90 miljonus eiro, jo Madridei plānots atdot Neimaru.

Neimars divu sezonu laikā PSG sastāvā 58 spēlēs guvis 51 vārtus, tomēr regulāri cīnījies ar savainojumiem un izpelnījies kritiku par savu attieksmi, tostarp pēdējā laikā, kad brazīlietis novēloti pievienojās komandas treniņnometnei.

Tāpat vēl neilgi pirms tam kādā intervijā sporta portālam "Oh My Goal" futbolists atklāja, ka labākās spēles viņa karjerā bijušas pret PSG vienību, kad viņš pārstāvēja "Barcelona" rindas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu