Zvejas un akvakultūras produktu apstrādei būs pieejams astoņu miljonu eiro atbalsts

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 20.augusta zvejas produktu apstrādes uzņēmumiem un fiziskām vai juridiskām personām, kas mājas apstākļos apstrādā zvejas produktus, būs iespējams pieteikties kopumā astoņu miljonu eiro finansiālajam atbalstam pasākumā "Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde", aģentūru LETA informēja Lauku atbalsta dienestā (LAD).

Pasākuma mērķis ir sekmēt ieguldījumus zvejas un akvakultūras produktu apstrādes sektorā - veicināt enerģijas taupīšanu, mazināt ietekmi uz vidi, uzlabot drošības, higiēnas, veselības un darba apstākļus, radīt jaunus, uzlabotus produktus, jaunus procesus un organizācijas sistēmas.

Pasākumā tiek atbalstītas tādas aktivitātes, kā piemēram, modernizācija, iekārtu iegāde un būvniecība.

Projekti jāīsteno divu gadu laikā kopš stājies spēkā Lauku atbalsta dienesta lēmums apstiprināt projekta iesniegumu.

Projektu iesniegumi jāiesniedz līdz šā gada 20.decembrim, ierodoties Lauku atbalsta dienestā personīgi vai sūtot uz e-pastu: lad@lad.gov.lv elektroniska dokumenta formā, parakstītu ar elektronisko parakstu.

Projektu pieņemšanas kārta izsludināta Eiropas Savienības (ES) Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai ietvaros.

LAD ir ZM pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas administrē ES Lauksaimniecības fonda līdzekļus un tiešos maksājumus zemniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu