50 gadi kopš Apollo 11 misijas: AirBnb piedāvā nakšņot citplanētiešu mājiņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Šomēnes aprit precīzi 50 gadi kopš slavenās Apollo 11 misijas, kad pirmoreiz cilvēces vēsturē cilvēki nolaidās uz Mēness. Šis notikums patiesi satricināja pasauli un bija iedvesmas avots dažādām filmām, literārajiem darbiem, rotaļlietām un pat mājām. Vēl šodien cilvēki mēdz iedvesmoties no šā grandiozā notikuma un radīt neparastas būves. Naktsmāju tīkls AirBnb ir apkopojis dīvainākās naktsmājas, kas vizuāli atgādina kādu kosmosa kuģi vai citplanētiešu transportlīdzekli. 

Mallas sala, Skotija

Modernizētā kosmosa kuģa imitācija atrodas gleznainā Skotijas salā - no mājiņas paveras neaizmirstams skats uz ezeru, kalniem un pļavām. Ieritinies segā un baudi karsto šokolādi nelielajā skotu citplanētiešu kuģī. Viena nakts šādā kuģī maksā 166 eiro.

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Apollo 11 kosmosa kuģis Pukaki, Jaunzēlandē

Ekstrēmu izjūtu cienītājiem ir iespēja pārlaist nakti raķetei līdzīgā kempingā Jaunzēlandē. Neticamā kārtā mazajā kapsulas mājiņā ir visas ērtības - vannasistaba, tualete, maza virtuve un pat grils un milzīga divguļamā gulta. Viena nakts raķetē maksā 80 eiro.  

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Apokalipses namiņš Kalifornijā, ASV

Vēlies izbaudīt sajūtu, it kā nakšņotu uz Mēness? Tas ir iespējams Kalifornijā - šeit arhitekti ir izbūvējuši rūsas apņemtu mājiņu, kas ceļotājiem radīs ilūziju, ka nakts tiek aizvadīta uz Mēness virsmas. Namiņš atrodas attālu no lielceļiem un pilsētām, kas nodrošinās ideālu un netraucētu atpūtu. Interjers ir moderns un guļamistabas jumta logi ir piemēroti zvaigžņu vērošanai.  Viena nakts šādā mājā maksā 245 eiro. 

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Citplanētiešu kuģis Pembrukā, Velsā

Vai tas ir putns? Lidmašīna? Varbūt tas ir nezināms lidojošs objekts. Ja plāno izbaudīt starpgalaktisku piedzīvojumu, tad nakšņošana Velsas citplanētiešu kuģī domāta tieši tev. Kuģim līdzīgais namiņš ir aprīkots ar divguļamo gultu un divām bērnu gultām, ēdamzonu, miniatūru virtuvīti un galda spēļu kolekciju. Viena nakts citplanētiešu kuģī maksā 110 eiro. 

Foto: Airbnb/Publicitātes foto

Kempings uz Mēness virsmas Kalifornijā, ASV

Netālu no Losandželosas, Džošua koku rezervāta pievārtē atrodas kāds nudien neparasts namiņš - neliela balta mājiņa tuksneša ielokā, kas radīs Mēness virsmas sajūtu. Izbaudi pikniku zem klajas debess, baudi zvaigžņu lietu un Kalifornijas svelmi tuksneša vidū un dodies ekspedīcijā uz tuksnesi. Turklāt īsteniem zinātniskās fantastikas faniem citplanētiešu filmu noskaņu radīs solārie paneļi, kas atstutēti mājas pagalmā. Viena nakts baltajā Mēness namiņā maksā 114 eiro. 

Foto: Airbnb/Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu