Krišjānis Rēdlihs karjeru turpinās "Kurbada" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Krišjānis Rēdlihs
Krišjānis Rēdlihs Foto: Publicitātes foto

Pieredzējušais uzbrūkošā tipa aizsargs Krišjānis Rēdlihs papildinājis "Optibet" Hokeja līgas (OHL) vicečempiones "Kurbads" rindas, ziņo klubs.

38 gadus vecais Rēdlihs iepriekšējās sezonas sākumā spēlēja "Kurbada" kreklā, Latvijas čempionātā piecās spēlēs izceļoties ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

"Latvijas hokeja čempionāta līmenis aug gadu no gada, tāpēc esmu priecīgs pilnu sezonu aizvadīt mājās augstā sportiskā līmenī, turklāt spēlējot atkal kopā ar brāli. Pēdējo reizi par Latvijas čempionu kļuvu šķiet pirms desmit gadiem," klubs citē Rēdliha teikto.

Sezonu pieredzējušais aizsargs turpināja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Pekinas "Kuņluņ Red Star", taču ātri guva savainojumu, kura dēļ izlaida vairākus mēnešus. Kopumā Rēdlihs Ķīnas komandā 12 mačos izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Rēdlihs pirms tam KHL bija spēlējis tikai Rīgas "Dinamo" rindās. Kopumā šajā turnīrā viņa kontā 460 spēles, 37 vārti un 100 rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -14.

Rēdlihs Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Turīnā, Vankūverā un Sočos.

Rēdlihs ir spēlējis arī Latvijas U-18 izlasē, bet 2002.gadā viņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā izraudzījās Ņūdžersijas "Devils" komanda ar 154.numuru. Latvijas hokejists četras sezonās cīnījās par vietu NHL, pārstāvot Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Olbanī "River Rats", tomēr NHL nevienu spēli tā arī neaizvadīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu