Žaks Bernarts laiž klajā pirmo jaunā instrumentālās mūzikas projekta video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jacques B.G.
Jacques B.G. Foto: Ekrānuzņēmums

Hiphopa mūzikas izpildītājs un producents Jacques B.G. (Žaks Bernarts, arī Žaks no "S'T'A") izdod pirmo videoklipu savam instrumentālajam projektam "International Language Of Rhythmic Vibes".

Video tapis dažādās Rīgas vietās. Žaks izsaka pateicību par sadarbību video filmēšanā  Ērikam Saksonam, Amandam Kincam, kā arī Armandam Izinkēvičam par skeitborda elementiem.

Projektā "International Language Of Rhythmic Vibes" ir apvienota solo ģitāra ar dažādu stilu, ritmu un noskaņu elektronisko mūziku, ietverot tādus žanrus kā house, afro, funk, neo-soul, hip-hop, trap.

Jacques B.G. -  mūziķis, producents, ilggadējs raidījuma "Pierasti ieraksti" vadītājs Radio Naba. Plašāk zināms kā viens no pirmajiem, kurš nopietni pievērsās hiphopa mūzikas producēšanai Latvijā, jau 90. gadu otrajā pusē.

Paralēli darbojies arī alternatīvās mūzikas laukā, spēlējot ģitāru un basu (grupas "Bezgalībieši", "Pilsētas skaņas", "Oroboro"), kā arī ir viens no parodiju/humora projekta "Kulta grupa saules krasts" veidotājiem.

Noskaties video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu