Kanādā divus pazudušus pusaudžus tur aizdomās par vairākām slepkavībām (2)

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Sākumā tika uzskatīti par bezvēsts pazudušiem jauniešiem, bet tagad par sērijveida slepkavām - tāds pavērsiens noticis Kanādas policijas izmeklēšanā, kas koncentrējās uz 18 gadus veco Braieru Šmegelski un 19 gadus veco Kamu Makleodu. Policija brīdinājusi, ka pēdējoreiz Saskatčevanā manītie jaunieši ir bīstami un viņiem nevajadzētu tuvoties, vēsta raidorganizācija CNN.

Policija viņus tur aizdomās par amerikāņu un austrāliešu jauniešu pāra, kā arī pagaidām neidentificēta vīrieša slepkavībām Britu Kolumbijas laukos.

24 gadus vecā amerikāniete Činna Noele Dīza  un 23 gadus vecais austrālietis Lukass Robertsons Faulers 15.jūlijā tika atrasti nošauti netālu no Laierdas karstajiem avotiem Britu Kolumbijas ziemeļu daļā.

Faulers dzīvoja Britu Kolumbijā. Mīļotā sieviete bija ieradusies pie viņa ciemos, un pāris automašīnā bija devies ceļojumā cauri Kanādai uz Aļasku.

Foto: AFP/SCANPIX

Netālu no slepkavības vietas ceļmalā tika atrasts aizdedzināts auto ar dzīvojamo vagoniņu, kas piederēja Makleodam un Šmegelskim. Izmeklējot degšanu, policija vairāk nekā kilometra attālumā atrada pagaidām neidentificēta vīrieša līķi.

Policija publicējusi nogalinātā vīrieša attēlus un lūdz atsaukties tos, kas varētu palīdzēt viņa identitātes noteikšanā. Vīrietis ir gaišādains, apmēram 50 līdz 60 gadus vecs, ar sirmiem matiem un biezu bārdu.

Makleods un Šmegelskis tiek meklēti aizdomās par visu trīs slepkavību pastrādāšanu, tomēr policija neatklāj, kādā veidā sasaistījusi jauniešus ar nogalinātajiem.

Reti apdzīvotajos Britu Kolumbijas ziemeļos šādi gadījumi ir ļoti neparasti.

Nogalinātā pāra ģimenes raksturojušas jauniešus kā iemīlējušos, pozitīvus un piedzīvojumu kārus. Kanādas policija publicējusi novērošanas kameru ierakstu no kādas degvielas uzpildes stacijas Fortnelsonā, kurā jaunieši 13.jūlijā redzami mīloši apskaujamies un iekāpjam Faulera busiņā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu